خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

ویزای آمریکا

فهرست مطالب

ایالات متحده‌ی آمریکا از ۵۰ ایالت و ۵ قلمرو واقع در قاره‌ی آمریکای شمالی  تشکیل شده است. این کشور از قسمت  غرب و همچنین شرق به وسیله‌ی  دو اقیانوس آرام و اطلس احاطه شده است. آمریکا از سمت شمال  دارای  بزرگ‌ترین مرز مشترک با کانادا بوده  و از سمت  جنوب نیز با مکزیک هم مرز است.

کشور آمریکا سال‌های زیادی است که به عنوان  یکی از بهترین مقاصد برای  مهاجرت، زندگی و یا تحصیل شناخته شده است. اخذ ویزای آمریکا اصلی‌ترین شرط برای  ورود به این کشور است. قابل توجه است که متقاضیان برای اخذ ویزای آمریکا می‌توانند شانسشان را  در بخت آزمایی لاتاری کشور آمریکا که توسط دولت این کشور هر سال  برگزار می‌شود امتحان کنند.

نخستین  قدمی که برای دریافت  ویزای آمریکا باید برداشته شود مشخص نمودن  نوع ویزای درخواستی است. یعنی متقاضیان باید  باتوجه‌به هدف و قصدی که از سفرشان به آمریکا دارند  جهت اخذ ویزای مخصوص آن اقدام نمایند که هر کدام از این انواع ویزاها دارای مدارک ویژه‌ی خودش است. در طول مقاله قصد داریم با انواع ویزای آمریکا و همچنین مدارک لازم برای هر نوع ویزا آشنا شویم. پس تا انتها همراه ما باشید.

آموزش های ویزای کانادا

ویزای آمریکا از نوع  توریستی

یکی از انواع ویزای آمریکا که برای سفرهای کوتاه مدت متقاضیان به این کشور مورد استفاده  قرار می‌گیرد ویزای توریستی یا Visitor Visa است این ویزا در دسته‌ی ویزاهای موقت قرار می‌گیرد. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم افراد  برای اقامت‌های کوتاه مدت  و یا بلند مدت خود  نیازمند ویزای آمریکا  هستند. به طور کلی سه نوع ویزای توریستی امریکا برای متقاضیان ایرانی و اتباع سایر کشورها وجود دارد. افراد با اخذ ویزا قادرند وارد ایالات متحده شده و برای مدت زمان کوتاهی در این کشور اقامت کنند ویزای توریستی شامل ویزای B-1،  ویزای B-2  و ویزای B-1 /B-2 است:

ویزای B-1: جهت مقاصد تجاری استفاده می‌شود.

ویزای B-2: جهت مقاصد  تفریحی و گردشگری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویزای B-1/B-2: ترکیبی از هر دو مقصد ذکر شده است.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی آمریکا

– پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار

– چند قطعه عکس با فرمت عکس پاسپورت

– فرم DS-160 به همراه تأییدیه فرم

– گزارش کامل از اهداف سفر و همچنین توصیف سفر

– گزارش‌ها مالی و بانکی جهت اثبات تمکن مالی

– اثبات عدم سو پیشینه

– مدارکی که بازگشت شما به مبدأ را تضمین کند.

– مدارکی از وضعیت خویشاوندی

– نامه  دعوت ویزای بازدید کننده ایالات متحده از دوستان یا خانواده در ایالات متحده

– صفحه‌ی تأییدیه مصاحبه

ویزای آمریکا از نوع تحصیلی

ویزای تحصیلی آمریکا  به دلیل وجود تعداد زیادی دانشگاه با رتبه بالای جهانی دارای طرف‌داران زیادی است و می‌توان گفت یکی از محبوب‌ترین مقاصد تحصیلی جهان است. سالانه  تعداد زیادی دانشجو به  قصد ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت می‌کند. نخستین قدم برای تحصیل در آمریکا دریافت پذیرش تحصیلی از مؤسسات آموزشی معتبر و سپس دریافت  ویزای تحصیلی آمریکا است. به دلیل وجود دوره‌های تحصیلی متنوع با زمان‌بندی مختلف در آمریکا، داشتن ویزای تحصیلی امری ضروری  برای تحصیل در هر یک از این دوره‌ها است. باید توجه داشت که نوع ویزای تحصیلی  آمریکا برای هرکدام از دوره‌ها متفاوت است. ویزای تحصیلی آمریکا شامل چهار نوع  ویزای F( ویزایی که به دانشجویان بین‌المللی تعلق می‌گیرد که شامل مدرسه ابتدایی تا تحصیلات تکمیلی می‌شود)، ویزای نوع J  ( مهم‌ترین ویزای تحصیلی که به منظور فرصت مطالعاتی به دانشجویان داده می‌شود) ، ویزای نوع M   (ویزای تحصیلی که از طریق مراکز فنی حرفه‌ای جهت دوره‌های  ویژه ارائه می‌شود) و ویزای نوع B2 (ویزایی که برای متقاضیانی است که طول دوره تحصیلی‌شان کمتر از یک سال است) می‌شود.

 

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آمریکا

– پاسپورت معتبر حداقل شش ماه اعتبار

– چند قطعه عکس با فرمت عکس پاسپورت

– فرم تکمیل شده  DS-160به همراه تأییدیه

– فرم تکمیل شده  I-20

– مدرک تحصیلی  ترجمه شده همراه با ریز نمرات

– پذیرش نامه از طرف مدرسه، دانشگاه یا موسسه

– گزارشات مالی و بانکی و اثبات تمکن مالی برای تأمین هزینه‌ها

– بلیط رفت و برگشت

– انگیزه نامه

– توصیه نامه اساتید

– مدرک زبان آیلتس یا تافل

– ارائه سابقه کاری (در صورت وجود)

– ترجمه مدارک هویتی (شناسنامه)

ویزای آمریکا از نوع کاری

اخذ ویزای کاری آمریکا نیز همانند ویزای تحصیلی این کشور دارای انواع مختلفی است  که قوانین مربوط به هر نوع ویزا کاری نیز با یکدیگر تفاوت دارد. در ادامه  با  متداول‌ترین ویزاهای کاری آمریکا و شرایط اخذ آن آشنا می‌شویم :

 

ویزای کار نوع H1

این نوع ویزا یکی از عمومی‌ترین ویزای کارآمریکا است فرد متقاضی برای اخذ  این نوع ویزا  باید در حرفه ای دارای تخصص داشته باشد و حتماً ازجانب  کارفرمای آمریکایی دعوت نامه دریافت کند. همچنین متقاضی باید مدرک لیسانس تأیید شده داشته باشد. نماید. ابل ذکر است که فرد متقاضی از سمت شرکت یا مؤسسه ای که تقاضای نیروی کار داشته است باید  انتخاب گردد. کار فرما باد ابتدا آگهی درخواست نیرو را در ایالت متحده و سپس در اروپا منتشر کند چنانچه نیروی کار مناسب پیدا نشد، مجاز است از سایر کشورها  نیروی کار مهاجر بپذیرد.چنانچه  فردی مدرک لیسانس ندارند و قصد اقدام برای کار H1 دارد، می‌تواند  با داشتن سابقه کار در رشته ای خاص برای ویزای کار  H1 اقدام نماید.

 

ویزای کار نوع H-1B

این ویزا مانند ویزای H1 است تنها تفاوتی که دارد  این تفاوت که ویزا ۳ساله بوده و پس از ۳ سال قابل تمدید است. در این مدت زمان کارفرما این امکان را دارد تا  برای نیروی کار خود در خواست گرین کارت دهد. چنانچه در ۳ ساله‌ی دوم اقامت  فرد درخواستی برای  گرین کارت نداشته باشد، باید خاک آمریکا را ترک کرده و مجدداً درخواست ویزای کار دهد. این نوع ویزا مخصوص افرادی است که  مدرک کارشناسی و تخصصی در یک زمینه خاص دارند.

 

ویزای کار نوع Eb3

این نوع ویزای کار مناسب  افرادی است که تخصص خاصی ندارند و برای شغل‌هایی است که زیر مجموعه فنی و حرفه‌ای به حساب می‌آیند. مشاغلی که کشور آمریکا به آنها نیاز دارد و زیرمجموعه اسکیل ورکر هستند.

 

ویزای کار نوع  J1

ویزای کار نوع J1 نوع دیگری از ویزای کار آمریکا است که درواقع تبادل نیروی کار برای دریافت نیروی کار در زمینه‌های آموزش‌وپرورش، تحقیق یا تدریس است. این ویزا از طریق تبادل فرهنگی قصد دارد تفاهم بین‌المللی ایجاد نماید. متقاضیان این ویزا باید  تمامی  دوره‌هایی که از جانب کارفرما به آنها ابلاغ شده را بگذرانند. باید گفت که  این ویزا  قابل تبدیل به سایر ویزاها نیست اما می‌توان  به مدت ۷ سال آن را تمدید کرد. فرد دارنده این نوع ویزا پس  از پایان  زمان ویزا باید خاک آمریکا را به مدت دو سال ترک نماید. متقاضی می‌تواند بعد از دو سال مجدداً درخواست ویزا بدهد.

 

مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا

– پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار

– دو قطعه عکس با فرمت عکس پاسپورت

– ارائه فرم درخواست تکمیل شده

– گواهی سلامت

– مدارک شناسایی

– اثبات تمکن مالی جهت تأمین هزینه‌ها

– رزومه تحصیلی و سوابق کاری (در صورت وجود)

– ارائه مدرک زبان مورد نیاز کارفرما

– فیش پرداختی هزینه ویزا

– تکمیل فرم درخواست الکترونیکی ویزای غیر مهاجرتی DS-160

– مدارک رزرو هتل و یا آدرس مکان برای اقامت

ویزای آمریکا از نوع سرمایه گذاری

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور آمریکا روش‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام با شرایطی که دارد، مدت اقامت متفاوتی را به فرد متقاضی و خانواده‌اش ارائه می‌دهد. در برخی از روش‌های  سرمایه گذاری‌ها می‌تواند موجب اقامت دائم کشور شود  و برخی دیگر ممکن است حتی موجب  اخذ گرین کارت آمریکا نیز نشود. متقاضی این امکان را دارد که از روش‌های متفاوتی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری اقدام کند. این روش‌ها شامل ویزای E2 که مخصوص  سرمایه گذاری در بیزینس و حداقل 50 درصد سهام آن و  ویزای EB5 که به جهت راه اندازی بیزینس یا کارآفرینی می‌باشد. برای اقدام از طریق ویزای EB5 متقاضی باید دارای یک میلیون و 800 هزار دلار سرمایه بوده و این سرمایه را از طریق قانونی به دست آورده باشد. و باید تعهد دهد 900 هزار دلار از سرمایه را در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای آمریکا سرمایه گذاری کند. قابل ذکر است که این مبلغ بعد از مدت پنج سال همراه با سود به سرمایه گذار بازگردانده می‌شود.

 

مدارک لازم برای ویزای سرمایه گذاری

– پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار

– دو قطعه عکس با فرمت عکس پاسپورت

– مدارک هویتی

– اثبات تمکن مالی از طریق گردش حساب

– فرم تکمیل شده  I-526

– توافقنامه‌های کاری جهت  مشارکت و همکاری

– طرح تجاری

– گواهی انتقال سرمایه

– گواهی قانونی بودن منبع سرمایه

– تمامی مدارک مرتبط به خرید املاک، شرکت‌ها

– اظهارنامه سمت شغلی

علاوه بر چهار نوع از ویزای آمریکا که درموردشان به مطالبی اشاره کردیم ویزاهای دیگری نیز وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توان وارد خاک این کشور شد  در ادامه به طور مختصر با تعدادی از این ویزها آشنا می‌شویم.

 

ویزای تجاری

این نوع از ویزا  شامل متقاضیانی می‌شود که قصد انجام کار، عقد قرار داد، تجارتی موقت و یا بررسی شرایط تجاری منطقه  به آمریکا سفر می‌کنند این در حالی است که این ویزا به صورت قطعی متقاضی اجازه کار جدید در کشور را نمی‌دهد.

آموزش های ویزای کانادا

ویزای ورزشی

ویزای ورزشی متعلق به مربیان و بازیکنان ورزشی است که قصد شرکت در مسابقات و رقابت‌های ورزشی کشور مقصد را دارند.

 

ویزای ملاقات

افرادی که توسط یک سازمان خصوصی یا دولتی به عنوان یک مهمان در رویدادهای فرهنگی و علمی به این کشور دعوت می‌شوند، می‌توانند از این طریق ویزای ملاقات دریافت نمایند.

 

ویزای پناهندگی

افرادی که به دلایل سیاسی، مذهبی، قومیتی و… سلامت جان و مالشان در خطر است می‌توانند از طریق پناهندگی اقدام  به اخذ ویزای آمریکا کنند.

سخن پایانی

در طول مقاله با انواع روش‌های اخذ ویزای کشور آمریکا آشنا شدیم. اما همان‌طور که  پیش‌تر نیز اشاره کردیم دریافت تمامی ویزاها  معنی  دریافت اقامت دائم و یا گرین کارت  نمی‌باشد. چنانچه قصد مهاجرت و دریافت  اقامت دائم و اخذ پاسپورت را دارید پیشنهاد ما به شما مطالعه و اقدام از طریق دریافت ویزای بلند مدت است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *