خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

کانادا

فهرست مطالب

کانادا تکه‌ای از بهشت بر روی زمین

شاید با دیدن عنوان این مقاله با خود فکر کنید که عبارت تکه‌ای از بهشت کمی اغراق‌آمیز و تخیلی است ولی با مواردی که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم خواهید دید که این عنوان چندان هم بی‌دلیل انتخاب نشده و اگر امکان برپایی بهشتی بر روی زمین وجود داشته باشد قطعاً کانادا یکی از اصلی‌ترین کاندیداهای آن خواهد بود. کانادا از هر لحاظ فوق‌العاده است. جغرافیا و چشم‌اندازهای دل‌انگیز، اقتصاد پویا و پررونق، مردمانی بافرهنگ و جامعه‌ای مترقی تنها بخشی از ویژگی‌های این آرمان‌شهر است. با ما همراه باشید تا با این کشور و استان‌هایش بیشتر آشنا شویم.

وقتی از زیبایی یک کشور صحبت می‌کنیم اولین چیزی که در ذهن مجسم می‌شود دشت‌های سرسبز و وسیع، مزارع حاصلخیز، کوه‌های سر به فلک کشیده و برفی، رودخانه‌های زلال و پرآب، جنگل‌های انبوه، حیات‌وحش غنی، آبشارهای خروشان و مرتفع و مواردی ازاین‌دست است. خب باید گفت که همه این‌ها در کانادا وجود دارد. درواقع اگر شما در گوگل کلمه Canada را جستجو کنید نخستین مواردی که به شما نشان داده می‌شود تصاویر طبیعت شگرف این کشور زیباست. اما این فقط طبیعت کانادا نیست که زیباست، اقتصادش زیباست، جامعه‌اش زیباست، فرهنگش زیباست، حتی سیاست کانادا هم زیباست!

کشورکانادا از نظر فرهنگی به اندازه وسعتی که دارد بسیار متنوع است. چندفرهنگی یکی از ویژگی‌های ارزشمند کانادا است و در بسیاری از جوامع متمایز، در سراسر کشور منعکس شده است. فرانسوی و انگلیسی دو زبان رسمی هستند که کانادایی‌ها برای ارتباط برقرار کردن با یکدیگر استفاده می‌کنند. اگرچه زبان‌های زیادی نیز توسط مردم بومی و جوامع مهاجر از ریشه‌های مختلف صحبت و استفاده می‌شود. تلفیقی از سنت‌های مختلف جوامع قومی در ترکیب با نگرش همسایگی، کانادا را به مقصدی هیجان‌انگیز برای سفر تبدیل می‌کند.

کشور کانادا که به دلیل زیبایی ظاهری خود مشهور است، دارای زمین‌های وسیع و متنوعی است. در این کشور از سواحل غربی گرفته تا کوه‌های راکی ​​نفس‌گیر، تا کلان‌شهرهای شلوغ یا شهرهای استانی آرام با مردمانی خونگرم وجود دارد. قله‌های راکی ​​فرصت‌های زیادی برای اسکی، پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهنوردی فراهم می‌کنند. کسانی که خواهان اقامتی آرام در امتداد ساحل هستند می‌توانند یک نقطه آفتابی در امتداد سواحل اقیانوس آرام یا در یکی از دریاچه‌های بزرگ در سراسر کشور پیدا کنند. مسافرانی که به دنبال شهرهای درجه یک جهانی هستند می‌توانند از مونترال، تورنتو یا ونکوور دیدن کنند و کسانی که ذوق زندگی در شهرهای کوچک را دارند می‌توانند از هر تعداد روستا در استان‌های دریایی یا کبک دیدن کنند.

آموزش های ویزای کانادا

جمعیت کانادا

جمعیت کانادا در سال 2020 حدود 37.8 میلیون نفر گزارش شده است و با در نظر گرفتن اینکه این کشور با 3.8 میلیون مایل مربع (9.9 میلیون کیلومتر مربع) دومین کشور بزرگ جهان است، این مقدار زیاد نیست. این کشور شمالی تقریبا 294 میلیون نفر کمتر از همسایه خود در جنوب یعنی ایالات متحده است.

جمعیت کل به‌طور مساوی در سراسر کشور کانادا توزیع نشده، بلکه در مناطق خاص بیشتر است. انتاریو با 14.6 میلیون نفر پرجمعیت‌ترین استان است، درحالی که استان کبک با 8.5 میلیون نفر در رتبه دوم قرار دارد. بریتیش کلمبیا، غربی‌ترین استان کانادا، با 5.1 میلیون نفر سوم است. استان‌های دشتی آلبرتا، مانیتوبا و ساسکاچوان در رتبه‌های چهارم، پنجم و ششم قرار دارند.

تاریخ کانادا

بر اساس نظریه‌ای که هنوز جای تحقیق بسیاری دارد ساکنان اصلی کانادا مردمانی بودند که از زمان‌های بسیار دور از آسیای شرقی و از طریق تنگه برینگ وارد قاره آمریکا شده بودند. بااین‌حال در حال حاضر سه گروه قومی با نام‌های اقوام اولیه (First Nations)، اینوویت و متی را جزو ساکنان اولیه کانادا پیش از ورود اروپایی‌ها به این سرزمین به شمار می‌آورند. وایکینگ‌ها نخستین قوم اروپایی بودند که وارد کانادا شدند که البته به دلیل جنگ و اختلاف با بومیان مدت زیادی را در آنجا سپری نکردند و به اروپا بازگشتند. بعد از آن در سال 1497 دریانوردی ایتالیایی به نام جان کابِت به دستور هنری هفتم پادشاه انگلستان وارد کانادا شد و منطقه‌ای را کشف کرد که امروزه به نام Newfoundland یا سرزمین کشف‌شده جدید نامیده می‌شود. سپس دریانورد فرانسوی ژاک کارتیه در سال 1536 طی سفری دریایی پا به کانادا گذاشت. اسم کانادا هم از واژه کاناتا که در زبان بومیان آن سرزمین به معنی دهکده یا سرپناه است گرفته شده.

اقتصاد کانادا

از نظر شاخص‌های اقتصادی این کشور در بالاترین سطح قرار دارد. بر اساس گزارش منتشرشده صندوق بین‌المللی پول در سال 2020 کانادا در رتبه 9 جهان از نظر تولید ناخالص داخلی (GDP) قرار دارد. همچنین این کشور ارزشمندترین منابع طبیعی جهان را با ارزشی بالغ بر حدود 2 تریلیون دلار در اختیار دارد. از لحاظ ذخایر نفتی هم کانادا سومین کشور جهان است.

 

سیاست و حکومت

در کانادا حکومت فدرال پارلمانی و پادشاهی مشروطه حاکم است. رئیس کشور ملکه الیزابت دوم ملکه بریتانیا است که بیشتر مقامی تشریفاتی دارد. قدرت اصلی در کانادا در دستان نخست‌وزیر است که درواقع رهبر حزب پیروز در مجلس عوام است.

 

جغرافیا کانادا

کشور کانادا در قاره آمریکای شمالی و در همسایگی کشور آمریکا واقع شده است. بر اساس آخرین برآوردها در سال 2021 جمعیت این کشور حدوداً 38 میلیون نفر است. پایتخت این کشور شهر اُتاوا است که در استان اونتاریو در جنوب شرقی کانادا قرار دارد. پهنای این کشور یعنی فاصله شرقی‌ترین و غربی‌ترین نقطه آن چیزی حدود 7000 کیلومتر است که به‌صورت زمینی 7 روز به طول می‌انجامد. کانادا کشوری پهناور است و با مساحت تقریبی 10 میلیون کیلومترمربع بعد از روسیه در رتبه دوم قرار دارد. این کشور کم‌تراکم‌ترین کشور جهان با تراکمی حدود 3.5 نفر در هر کیلومترمربع است که دلیل آن هم خالی از سکنه بودن بخش عظیمی از شمال آن به دلیل سرمای طاقت‌فرسا و یخ‌بندان‌های طولانی است. کانادا دارای بیشترین دریاچه و منابع آب شیرین جهان است. از نظر آب‌و‌‌هوا به‌طورکلی کانادا دارای زمستان‌های بسیار سرد با آب‌وهوای قطبی و تابستان‌های معتدل است. اما مناطق جنوبی دارای آب‌وهوای معتدل‌تری نسبت به مناطق شمالی هستند و بخش بزرگی از جمعیت این کشور در جنوب ساکن هستند. اما استثنائاتی هم وجود دارد مثلاً مناطق ساحلی بریتیش کلمبیا دارای زمستان‌هایی ملایم و بارانی و تابستان‌هایی گرم است. همچنین مناطقی از کانادا گهگاهی در تابستان شاهد موج‌های گرمای شدید هستند که دمای بعضی از شهرها در این موج‌های گرما حتی به 50 درجه بالای صفر هم می‌رسد. همین تابستان امسال بود که شهر لیتِن (Lytton) در جنوب غربی کانادا در استان بریتیش کلمبیا با ثبت دمای 49.6 درجه سانتی‌گراد رکورد قبلی دمای هوا در این کشور را که 45 درجه سانتی‌گراد بود و در سال 1937 به ثبت رسیده بود شکست.

پنج شهر بزرگ کانادا                          

  • تورنتو، انتاریو                                               

تورنتو نه تنها پرجمعیت‌ترین شهر کانادا با حدود 6.1 میلیون نفر است، بلکه چهارمین شهر بزرگ در کل آمریکای شمالی نیز به‌شمار می‌رود. تورنتو با حدود 6.2 میلیون نفر پرجمعیت‌ترین شهر کانادا است. این عدد شامل مناطق حومه و اطراف است که به عنوان منطقه تورنتو بزرگ (GTA) نیز شناخته می‌شود. در دهه گذشته، این شهر به چهارمین شهر بزرگ آمریکای شمالی تبدیل شد. از دهه 1950، تعداد جمعیت تورنتو افزایش یافته و به یکی از قطب‌های شهری کانادا تبدیل شده است.                                                                 

  • مونترال، کبک

مونترال با حدود 4.2 میلیون نفر پرجمعیت‌ترین شهر کبک و دومین شهر در کشور کانادا است. برای مدتی جمعیت مونترال از تورنتو پیشی گرفت. دلیل این موضوع موج حامی حاکمیتی بود که در این دهه رخ داد و بسیاری از موسسات را به انتقال دفتر مرکزی خود به تورنتو سوق داد که کارگران بسیاری را با خود همراه کردند. جمعیت این شهر مانند گذشته به سرعت رشد نکرده و از نرخ رشد ملی عقب مانده است. عوامل موثر در این امر عبارت‌اند از مهاجرت بین استانی و ملی. همچنین این شهر به عنوان یک شهر مهم کانادایی، به ویژه به عنوان مرکز فرهنگ فرانسه، باقی مانده است.

  • وونکوور، بریتیش کلمبیا                                     

شهر ساحلی ونکوور در بریتیش کلمبیا با کمتر از 2.6 میلیون نفر سومین شهر پرجمعیت در کشور کانادا است. این شهر همچنین پرجمعیت‌ترین شهر در کل کشور با تقریبا 13590 نفر در هر مایل مربع (5249 در هر کیلومتر مربع) است. توسعه آن به عنوان یک مرکز شهری عمدتاً به دلیل موج‌های بزرگ مهاجرت، به ویژه کسانی که از کشورهای آسیایی در سراسر اقیانوس آرام هستند، ایجاد شده است. این افراد به هر دلیلی از جمله نزدیکی جغرافیایی و ریشه‌های خانوادگی در چند دهه گذشته، تنوع قومی بسیاری در شهر ایجاد کرده‌اند.

جغرافیای سیاسی کانادا

از نظر تقسیمات کشوری کانادا دارای 10 استان و 3 territory یا قلمرو است. تفاوت قلمرو و استان در اختیارات سیاسی و آزادی عمل نسبت به دولت فدرال مرکزی است. استان‌ها نسبت به قلمروها اختیار و قدرت بیشتری دارند. انتاریو مهم‌ترین استان کانادا است که بزرگ‌ترین شهر این کشور یعنی تورنتو و پایتخت آن یعنی اتاوا در این استان قرار دارند. کِبِک، نیوفاندلند و لابرادور، نووااسکوشیا، نیوبرانزویک، بریتیش کلمبیا، آلبرتا، منیتوبا، انتاریو، ساسکاچوان و پرنس ادوارد آیلند استان‌های کانادا هستند. نوناووت، یوکان و قلمروهای شمال غربی 3 قلمرو این کشور را تشکیل می‌دهند. در ادامه با این استان‌ها و قلمروها بیشتر آشنا می‌شویم.

 

انتاریو

انتاریو در جنوب شرقی کانادا و در همسایگی کبک و منیتوبا واقع شده. وسعت آن بالغ بر 1،076،395 کیلومترمربع و جمعیت آن چیزی حدود 12،5 میلیون نفر است. همین‌طور که گفته شد انتاریو مهم‌ترین استان کانادا است. دلیلش هم وجود شهرهای تورنتو و اتاوا در این استان است که اولی بزرگ‌ترین شهر کانادا و دومی پایتخت این کشور است. مرکز این استان تورنتو است. انتاریو پرجمعیت‌ترین و قدرتمندترین استان کانادا از لحاظ اقتصادی است و بیشترین محصولات صادراتی کانادا در این استان تولید می‌شود. جشنواره‌های فرهنگی بزرگی نظیر جشنواره‌ای که اهالی کارائیب در آن برگزار می‌کنند و هرساله چند صدهزار نفر برای شرکت در آن جمع می‌شوند در این استان برپا می‌شود.

 

آلبرتا

استان آلبرتا با مرکزیت ادمونتون در جنوب غربی کانادا قرار دارد و بزرگ‌ترین شهر آن کلگری است. آلبرتا دارای اقلیم مرطوب قاره‌ای است. از ویژگی‌های این اقلیم تابستان‌های گرم و داغ و مرطوب و زمستان‌های سرد و خیلی سرد است. آلبرتا حدود 4،5 میلیون نفر جمعیت و 660 هزار کیلومترمربع وسعت دارد. تنوع مذهبی در این استان بسیار بالاست. آلبرتا قطب تولید نفت و گاز کانادا است و صنایع مختلفی در آن دایر هستند. فرهنگ آلبرتا تا حد زیادی تحت تأثیر فرهنگ کشاورزان سنتی و مهاجران نخستین است. جشنواره Stampede که هرساله در کلگری برگزار می‌شود نمونه بارزی از تأثیرات این فرهنگ است. گاوبازی و طناب‌بازی اصلی‌ترین بخش‌های این فستیوال هستند.

 

کِبِک

کبک در شرق کانادا و در کنار خلیج هادسن قرار دارد. مرکز آن شهر کبک و بزرگ‌ترین شهر آن مونترال است. زبان رسمی آن فرانسوی است، درواقع تنها استان کانادا است که زبان فرانسوی‌زبان رسمی آن است. جمعیت آن 7،7 میلیون نفر و مساحت آن 1،5 میلیون کیلومترمربع است که ازاین‌حیث بزرگ‌ترین استان کانادا به شمار می‌رود. کبک استانی چهارفصل است. تابستان‌های گرم و مرطوب و زمستان‌های سرد و طولانی و پربرف از ویژگی‌های آب‌و‌هوایی این استان است. از نظر دمایی تابستان‌ها و زمستان‌های کبک بسیار با هم اختلاف دارند به‌طوری که در تابستان دما تا 35 درجه بالای صفر بالا می‌رود و در زمستان تا 35 درجه زیر صفر افت می‌کند. از لحاظ هزینه‌های زندگی و مسکن کبک از ارزان‌ترین استان‌های کانادا است.

 

نیوفاندلند و لابرادور

این استان شرقی‌ترین استان کانادا است که در کرانه اقیانوس اطلس واقع شده. مرکز و بزرگ‌ترین شهر آن سنت جونز است. این استان 177 هزار نفر جمعیت دارد که 94 درصد آن در جزیره نیوفاندلند ساکن‌اند. زبان 98 درصد مردم این استان انگلیسی است و به لهجه خاصی صحبت می‌کنند که نیوفاندلندی شهرت یافته. اقلیت‌های بومی اینو – آیمون و اینوکتیتوت هم گویش‌های خود را دارند. لابرادور در سال 2001 هنگام اصلاح قانون اساسی به انتهای اسم این استان اضافه شد و در ابتدا تنها به آن نیوفاندلند می‌گفتند. اقتصاد آن متکی به ماهیگیری است و از نظر سطح درآمد جزو پایین‌ترین استان‌های کانادا است ولی از سوی مقابل هزینه‌های زندگی هم در آن از همه استان‌ها پایین‌تر است.

 

نووااسکوشیا

نووااسکوشیا با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر در شرق کانادا واقع شده. مرکز و بزرگ‌ترین شهر آن هالیفَکس است که جمعیتی بالغ بر 400 هزار نفر را در خود جای‌داده. نووااسکوشیا به معنی اسکاتلند نو است و پرچم آن هم برگرفته از پرچم اسکاتلند است. سطح درآمد این استان تقریباً بالا است. فرهنگ این استان تحت تأثیر شدید فرهنگ اقوام فرانسوی، گانلیک، میکماگ، اسکاتلندی و سیاه‌پوست است.

 

نیوبرانزویک

این استان از استان‌های شرقی کانادا محسوب می‌شود و با کبک و نووااسکوشیا همسایه است. جمعیت آن نزدیک به 800 هزار نفر است. شهر فردریکتِن مرکز آن است. شهر سنت جان تا سال 2016 با جمعیتی 70 هزارنفری بزرگ‌ترین شهر این استان بود تا اینکه مونکتِن این جایگاه را با جمعیت 72 هزارنفری‌اش از آن خود کرد. 85 درصد این استان پوشیده از جنگل است. 35 درصد آن را فرانسوی‌زبان‌ها و 65 درصد را انگلیسی‌زبان‌ها تشکیل می‌دهند. نرخ جرم و جنایت در این استان پایین‌تر از نرخ متوسط کانادا است. هزینه‌های زندگی در استان به‌شدت پایین است به‌طوری‌که با یک درآمد معمولی هم می‌توان در آن زندگی کرد.

 

بریتیش کلمبیا

بریتیش کلمبیا غربی‌ترین استان کانادا است و در کرانه‌های اقیانوس آرام قرار دارد. جمعیت آن حدود 5 میلیون نفر و مساحتش 944 هزار کیلومترمربع است. شهر ویکتوریا مرکز آن و ونکوور بزرگ‌ترین شهر آن است. ونکوور چیزی حدود 2،2 میلیون نفر جمعیت دارد که از این لحاظ در جایگاه سوم کانادا قرار دارد. همچنین بیشتر چینی‌های کانادا هم در این شهر ساکن هستند. سطح بالای رفاه و درآمد در شهر ونکوور باعث شده که از مقاصد اصلی مهاجران کشورهای مختلف باشد. بریتیش کلمبیا دارای یک ترکیب فرهنگی بسیار متنوع از اقوام مهاجر انگلیسی، ژاپنی، چینی، هندی و آلمانی است.

 

ساسکاچوان

ساسکاچوان در منطقه‌ای سرسبز و زیبا در جنوب کانادا واقع شده. از ویژگی‌های اصلی آن تابش فراوان آفتاب است. ساسکاچوان 1،1 میلیون نفر جمعیت دارد. بزرگ‌ترین شهر آن ساسکاتون و مرکز آن رجاینا است. این استان خاک بسیار حاصلخیزی دارد که عامل اصلی مهاجرت به این استان در گذشته بوده است. 35 درصد جمعیت این استان ساکن روستا هستند که ازاین‌حیث بالاترین آمار را در کانادا دارد. مهم‌ترین بخش اقتصادی این استان را کشاورزی تشکیل می‌دهد.

 

منیتوبا

این استان در همسایگی ساسکاچوان، انتاریو و نوناووت در جنوب کشور کانادا قرار دارد. مرکز و بزرگ‌ترین شهر آن وینیپگ است. جمعیت این استان طبق آخرین برآوردها حدود 1،4 میلیون نفر است. پایین بودن هزینه‌های مسکن، انرژی و هزینه‌های دانشگاه از مزایای اصلی زندگی در این استان است.

 

پرنس ادوارد آیلند

این استان جزیره‌ای بسیار کوچک در شرق کانادا است که از چند جزیره کوچک‌تر و جزیره‌ای به همین نام تشکیل شده. مرکز و بزرگ‌ترین شهر این استان شارلوت تاون است و این استان حدود 160 هزار نفر جمعیت دارد. پرنس ادوارد آیلند از لحاظ مساحت و جمعیت کوچک‌ترین استان کانادا است ولی چون وسعتش بسیار کم است جزو متراکم‌ترین استان‌های کانادا هم محسوب می‌شود. نام این استان برگرفته از نام پرنس ادوارد است که فرزند جرج سوم پادشاه بریتانیا و پدر ملکه ویکتوریا بود.

 

منطقه شمال شامل سه قلمرو

این قلمروها بالاتر از عرض 60 درجه شمالی واقع شده‌اند و با وجود مساحت زیاد که یک‌سوم کانادا را شامل می‌شود ولی به دلیل سرمای بسیار شدید و قطبی و نیز خاک یخ‌زده و نامناسب برای کشاورزی جمعیت زیادی در آن زندگی نمی‌کنند و این سه قلمرو روی‌هم تنها 127 هزار نفر جمعیت دارند. یعنی در هر 100 کیلومترمربع از این مناطق فقط 3.5 نفر زندگی می‌کنند.

آموزش های ویزای کانادا

نقاط قوت و ضعف کشور کانادا

در ادامه کشور کانادا را از نظر نقاط قوت و نقاط ضعف مورد بررسی قرار می‌دهیم.

نقاط قوت

  • نهادهای قوی (عمومی): کارایی و شفافیت نهادها بالاست.                                        
  • بخش بانکداری جامد: بخش بانکی دارای سرمایه مناسب، سودآور و دارای وام‌های غیرجاری کم است.                                       
  • حمایت از کارآفرینی: دولت کانادا از کارآفرینی حمایت می‌کند. با راه‌های متعدد کاهش مالیات و معافیت‌های مالیاتی، کارآفرینان کانادایی در ایجاد کسب‌وکارهای کوچک یا خوداشتغالی، اعتماد به نفس بیشتری می‌یابند و با حمایت دولت ترس کمتری از شکست دارند.                                 
  • نزدیک به آمریکایی‌ها: کانادا به عنوان همسایه ایالات متحده، مزایای مازاد تجاری قابل توجه با آمریکا را دیده است. این مقدار تقریبا سه چهارم صادرات کالاهای کانادا را در هر سال تشکیل می‌دهد.                                                       
  • جاذبه‌های گردشگری: دومین کشور بزرگ دنیا، مناظر زیبا و جالبی برای کاوش مسافران دارد. از ساحلی به ساحل دیگر، این کشور میزبان شهرهای غنی از نظر فرهنگی، همراه با شگفتی‌های طبیعی بی‌نظیر است. در غرب کانادا، دره اوکاناگان، کوه‌های راکی و شهرهای ویکتوریا، ونکوور و کلگری برخی از بهترین مکان‌ها برای بازدید هستند. در مرکز کشور کانادا، تورنتو، اتاوا، آبشار نیاگارا، مونترال و شهر کبک از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری هستند.                                                     

کشور کانادا چیزهای زیادی برای ارائه به بازدیدکنندگان دارد، از مناظر جزیره گرفته تا آبشارهای کوهستانی دیدنی. از آنجایی که در این کشور مردم به هر دو زبان فرانسه و انگلیسی صحبت می‌کنند و زبان‌ ملی آن‌ها است، بازدید از کانادا مانند بازدید از دو کشور است. در واقع، کانادا برای مسافرانی که به طبیعت و شهرهای بین‌المللی علاقه دارند جذابیت دارد.

نقاط ضعف

  • وابستگی زیاد به اقتصاد ایالات متحده: صادرات کشور کانادا به شدت متمرکز است و ایالات متحده مقصد درصد زیادی (بیش از 74٪) از صادرات کالاهای آن است. درحالی‌که نزدیکی کانادا به آمریکا به عنوان یک مزیت برای آن شناخته می‌شود، اما وابستگی می‌تواند یک ضعف باشد. در طول رکود اقتصادی ایالات متحده، صادرات کانادا آسیب دید. بنابراین اگر بازارهای ایالات متحده آسیب ببینند، ممکن است کانادا نیز دچار آسیب شود.                              
  • اصول بازار مسکن: اگرچه برخی اقدامات احتیاطی کلان برای کنترل قیمت مسکن انجام شده است، اما خانه‌ها هنوز بیش از حد ارزش‌گذاری شده‌اند.                                
  • نوسان دلار کانادا: نوسان دلار کانادا در چند سال اخیر عمدتاً رو به پایین بوده است و همین نوسان باعث شکاف سراسری در کشور شده و متاسفانه هزاران نفر در اثر نوسانات دلار شغل خود را از دست داده‌اند. این درحالی است که دلار همچنان نوسانی رو به پایین دارد.                                          
  • محدودیت‌های صنعت: صادرکنندگان دسترسی نامحدودی به بازارهای کانادا ندارند. در واقع، برخی از بخش‌ها برای واردات محدود یا غیرقابل دسترسی هستند که بررسی دقیق آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این موضوع شامل ارزیابی کانال‌های فروش موجود، قوانین استانی، مقررات و فرصت‌های بازار می‌شود. افرادی که به دنبال راه‌اندازی کسب و کار در کانادا هستند باید از رعایت قوانین گمرکی و الزامات بسته‌بندی و برچسب‌گذاری دوزبانه اطمینان حاصل کنند تا با قانون بسته‌بندی و برچسب‌گذاری مصرف کننده کانادا مطابقت داشته باشند. بخش تجاری کشور کانادا سرمایه ضعیفی دارد، سرمایه‌گذاری در ماشین‌آلات، تجهیزات، سازه‌ها، زیرساخت‌های مهندسی و محصولات مالکیت در مقایسه با ایالات متحده و سایر حوزه‌های قضایی سطح بالا، پایین است.                                                

جمع بندی

کانادا سرزمینی با امکانات بی پایان است. این کشور به استان ها و قلمروهایی تقسیم می‌شود که هر کدام دولت خاص خود را دارند. کشور کانادا دارای امکانات و نقاط قوت بسیاری است اما همچون هر کشور دیگری نقاط ضعفی دارد که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد.

در این مقاله ما سعی کردیم تا جایی که ممکن بود به‌صورت خلاصه و مفید شما را با کشور کانادا و استان‌ها و قلمروهایش آشنا کنیم و یک تصویر کلی از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه کانادا را به شما نمایش دهیم. بدیهی است که نمی‌توان تنها در یک مقاله تمام ویژگی‌های کشور چندفرهنگی و بزرگی مثل کانادا را پوشش داد. به‌طورکلی می‌توان گفت که کانادا بهشت مهاجرین است و گزینه اول هر فردی برای زندگی و کار کانادا است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *