خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

ویزای کانادا

فهرست مطالب

در هر 4 دقیقه یک درخواست از ایران برای اخذ ویزای کانادا ارسال میشود!

 

 کانادا کشوری در قاره آمریکای شمالی است که درست بالاسر ایالات متحده آمریکا قرار دارد و به عنوان یک کشور بسیار توسعه‌یافته شناخته می‌شود. درخواست افراد برای ویزای کانادا در چند سال اخیر افزایش روزافزونی داشته اما چگونگی سفر به کانادا و اخذ ویزای کانادا برای اکثر افراد مورد سوال است.‍

ویزای کانادا چیست؟

ویزای کانادا مهری بر روی گذرنامه است که به شما اجازه ورود به کشور کانادا را می‌دهد.

 

در واقع نوعی مجوز است که به شما اجازه می‌دهد به کشور سفر کرده و به صورت موقت یا دائمی در آن بمانید. گرفتن ویزای کانادا بدین معنی است که کنسولگری یا سفارت کانادا تصمیم بر واجد شرایط بودن شما برای ورود به کانادا گرفته است. با این حال، وقتی به مرز کانادا برسید، بررسی صلاحیت‌تان برای ورود به عهده افسران مرزی است.

 

اگر سوالات افسر خدمات مرزی (BSO) کانادا را صادقانه پاسخ دهید، به شما اجازه ورود خواهند داد. در غیر این صورت اگر شک کنند که صلاحیت ورود به کشور را ندارید، ‌این اختیار را دارند که علی‌رغم داشتن ویزای کانادا شما را رد کرده و ازتان بخواهند به کشور خود بازگردید.

 

آموزش های ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا کدام‌اند؟

قبل از درخواست برای ویزای کانادا، ابتدا باید بدانید کدام ویزا را مدنظر دارید. انواع ویزای کانادا عبارتند از:

 

– Visitor Visas (ویزای توریستی کانادا)

– Student Visas (ویزای تحصیلی کانادا)

– Work Visas (ویزای کاری کانادا)

– Permanent Residence Visas (ویزای اقامت دائم)

– Business Immigrant Visas (ویزای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری)

– Express Entry Program Visas (ویزای ورود فوری)

 

باید گزینه‌ای را انتخاب کنید که متناسب با انگیزه شما برای رفتن به کانادا است.

ویزای کانادا از نوع موقت

ویزای موقت کانادا به فرد اجازه می‌دهد برای مدت زمان مشخصی در کانادا بماند که این مدت زمان توسط کنسولگری کانادا یا افسر مرزی (BSO) تعیین می‌شود. این زمان معمولاً تا ۶ ماه است. با این حال، ویزای کانادا ممکن است یکبار ورود یا چندبار ورود باشد. ویزای کانادا یکبار ورود به فرد اجازه می‌دهد که یک بار وارد کانادا شود، ۶ ماه بماند و سپس به کشور خودش بازگردد. ویزای چندبار ورود یا ویزای مولتی کانادا به فرد اجازه می‌دهد چندین بار وارد کانادا شود تا وقتی که مهلت ویزا تمام شود و هر بار هم اقامت او به صورت موقت خواهد بود.

 

انواع ویزای کانادا عبارتند از:

 

ویزای توریستی کانادا

 Visitor Visa یا Tourist Visa به فرد اجازه می‌دهد تا با هدف گردشگری وارد کشور شود.

 

Canada Super Visa: سوپر ویزای کانادا به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ شهروند یا مقیم دائم کانادا اجازه می‌دهد برای ملاقات با آن‌ها برای یک مدت طولانی در کانادا بمانند.

 

Diplomatic and Official Visa (ویزای دیپلماتیک یا رسمی): ویزای دیپلماتیک و رسمی به دیپلمات‌ها یا مقامات رسمی یک کشور خارجی اجازه می‌دهد برای اهداف و وظایف سیاسی و رسمی وارد کانادا شوند.

 

Courtesy Visa (ویزای حسن نیت یا محرمانه): Courtesy Visa به همه افرادی داده می‌شود که واجد شرایط ویزای دیپلماتیک یا رسمی نیستند اما به دلیل جایگاه و مقام‌شان اهمیت زیادی دارند. به‌عنوان مثال می‌توان به اعضای ماموریت‌های تجارتی بین‌المللی یا دیپلمات‌هایی اشاره کرد که به قصد گردشگری یا ویزای کانادا وارد کانادا می‌شوند.

 

Canada Business Visa (ویزای تجاری کانادا): این ویزا به افرادی داده می‌شود که با اهداف تجاری به صورت تک یا گروهی قصد اخذ ویزای کانادا را دارند.

 

Visa to give birth in Canada (ویزای به دنیا آوردن فرزند در کانادا): این ویزا به افرادی داده می‌شود که همه شرایط ماندن در کانادا را داشته و قصد زایمان در کانادا را دارند. بچه‌ای که در کانادا به دنیا بیاید شهروند کانادا محسوب خواهد شد.

 

ـ Intending Organ Donors Visa (ویزای اهدای عضو): این ویزا به فردی داده می‌شود که با هدف اهدای عضو به شهروند یا مقیم دائم کانادا قصد سفر به این کشور را دارد.

 

ـ Canada Facilitation Visa (ویزای تسهیلات کانادا): این نوع ویزای کانادا به شهروندان دو تابعیتی کانادا داده می‌شود که گذرنامه کانادا را نداشته ولی گذرنامه کشور دیگر را دارند. به علت دشواری اخذ گذرنامه کانادا، ویزای تسهیلات بر روی ویزای کشور دیگر مهر می‌شود.

 

ـ  ویزای تحصیلی کانادا

 ویزای تحصیلی کانادا به کسانی داده می‌شود که برای تکمیل دوران تحصیل خود دارای پذیرش از یک دانشگاه کانادایی هستند. اگر برای تحصیل به مدت کمتر از ۶ ماه قصد سفر به کانادا را دارید می‌توانید از ویزای TRV (اقامت موقت) استفاده کنید، اما برای مدت زمان بیش از ۶ ماه به ویزای تحصیلی نیاز خواهید داشت.

 

ـ ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا به افرادی داده می‌شود که در کانادا پیشنهاد کاری داشته و قرار است ۶ ماه در این کشور مشغول به کار شوند. برای اخذ این ویزا فرد باید نامه معتبر از سوی کارفرما ارائه دهد و شرایط لازم برای اخذ ویزای کانادا را داشته باشد.

 

ـ Temporary Residence Permit (اجازه اقامت موقت): این مورد مخصوص افرادی است که به دلایل مختلف قصد اخذ ویزای کانادا را دارند اما فاقد شرایط لازم برای ویزای اقامت موقت (TRV) هستند. این ویزا تنها برای مدت زمان مورد نیاز فرد صادر می‌شود؛ مثلاً ۲ هفته برای شرکت در یک کارگاه.

 

Working Holiday Visa (ویزای کار و تعطیلات): این نوع ویزای کانادا به افراد جوان ۳۰ کشور داده می‌شود تا با استفاده از آن به سفر و کار در کانادا بپردازند. این یک نوع ویزای تصادفی است؛ بدین معنی که متقاضیان درخواست خود را ثبت کرده و تا تایید اجازه کار منتظر می‌مانند.

ویزای کانادا از نوع دائم

ویزاهای دائمی کانادا ویزاهایی هستند که اجازه حضور دائمی فرد را در کشور می‌دهند. نام دیگر آن‌ها ویزاهای مهاجرتی بوده و انواع مختلف آن عبارتند از:

 

Immigrant Investor Program (برنامه مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری): برنامه مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری برای افرادی است که در اقتصاد کانادا سرمایه‌گذاری کرده و ارزش خالص دارایی‌های فرد حداقل ۸۰۰،۰۰۰ دلار کانادا است. این افراد برای اخذ ویزای کانادا باید حداقل ۴۰۰،۰۰۰ دلار کانادا سرمایه‌گذاری کنند که دولت کانادا همین مبلغ را پس از ۵ سال بدون هیچ‌گونه بهره‌ای به آن‌ها برمی‌گرداند.

 

Startup Visa Program (برنامه ویزای استارت‌آپ): ویزای استارت‌آپ کانادا برای افرادی است که به صورت فردی به اقتصاد کانادا کمک خواهند کرد. این افراد باید دارایی خالص حداقل ۳۰۰،۰۰۰ دلار داشته باشند و متعهد شوند که یک‌سوم یک کسب‌وکار کانادایی را خریده و مدیریت خواهند کرد. همچنین باید در طی ۳ سال حضور در کشور کارهای جدید ایجاد کرده و آن‌ها را حفظ کنند تا موفق به اخذ ویزای کانادا شوند.

 

Self-employed Persons Visa (ویزای خوداشتغالی): ویزای خوداشتغالی برای افرادی است که مهارت‌هایی در کسب‌وکار، ورزش، فرهنگ یا کشاورزی داشته و می‌توانند کسب‌وکار خود را راه بیاندازند. این افراد باید مهارت‌های خود در زمینه‌های فوق و همچنین تامین هزینه‌های کسب‌وکار را به اثبات برسانند تا ویزای کانادا برای آنها صادر شود.

 

Quebec-Selected Skilled Worker Program (QSWP) (برنامه نیروی کار ماهر کبک): در صورت داشتن یکی از حرفه‌های موردنیاز استان کبک کانادا و تسلط به زبان فرانسه، می‌توانید برای برنامه نیروی کار ماهر کبک اقدام کنید که به شما اجازه سفر و کار دائمی در آن‌جا را می‌دهد.

 

Family-Sponsorship Program (برنامه حمایت از خانواده): ویزای حمایت از خانواده نوعی از ویزای کانادا است که به همسران و فرزندان تحت تکفل شهروندان یا مقیمان دائم اجازه می‌دهد به طور دائمی به کانادا مهاجرت کنند.

 

Live-in Caregiver Program (LCP) (برنامه پرستار خانگی): این برنامه به پرستارانی داده می‌شود که واجد شرایط مراقبت از افراد پیر، ناتوان و یا بچه‌ها بوده و در یک خانه شخصی در کانادا زندگی می‌کنند.

 

Express Entry Visas

برنامه اکسپرس انتری کانادا یک برنامه مهاجرتی الکترونیکی است که توسط دولت کانادا طراحی شده است. این برنامه به افراد سرتاسر جهان اجازه می‌دهد بر اساس مهارت‌های خاص خود برای مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کانادا اقدام کنند.

بخش‌هایی از این برنامه عبارتند از:

– Federal Skilled Trades Program (FSTP) (برنامه فدرال نیروهای متخصص)

– Federal Skilled Worker Program (FSWP) (برنامه فدرال نیروی کار ماهر)

– Provincial Nomination Programs (PNP) (برنامه‌های استانی)

– Canadian Experience Class (برنامه افراد دارای تجربه در کانادا)

 

Federal Skilled Trades Program (FSTP)

ویزای کانادا FSTP به افرادی اعطا می‌شود که پیشه‌وران واجد شرایط در حرفه‌های زیر هستند:

– نجار

– مکانیک هواپیما

– اپراتور جرثقیل

– مکانیک تجهیزات سنگین

– تکنسین برق

– ماشین‌کار

– آهنکار

– جوشکار

– لوله‌کش و غیره

 

Federal Skilled Worker Program (FSWP)

ویزای کانادا FSWP به افرادی اعطا می‌شود که دارای حرفه‌های مورد نیاز در کانادا هستند. در زمان درخواست باید شغل‌های مورد نیاز کانادا را بررسی کرده و امتیاز لازم را به دست آورید.

 

Provincial Nomination Programs (PNP)

ویزای کانادا PNP به کارگران دارای مهارت پایین یا متوسط داده می‌شود که می‌توانند با کارشان به اقتصاد کانادا کمک کنند. کارگران در استان‌های مختلف دارای تقاضای بیشتر قرار داده می‌شوند.

 

Canadian Experience Class

ویزای دائمی Canadian Experience Class به افرادی داده می‌شود که دارای ویزای کانادا کار یا تحصیل بوده و قصد دارند آن را به اقامت دائم کانادا تغییر دهند. این افراد تحصیلات یا سابقه کار در کانادا را داشته و در جامعه کانادا جا افتاده‌اند.

درخواست ویزای کانادا

پروسه درخواست برای ویزای کانادا تا حد زیادی به نوع ویزا بستگی دارد. به منظور درخواست برای ویزای کانادا باید این مراحل ساده را طی کنید:

 

۱. بررسی واجد شرایط بودن برای ویزای کانادا

۲. ایجاد حساب آنلاین جهت اخذ ویزای کانادا

۳. جمع‌آوری مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

۴. پرداخت هزینه‌های ویزای کانادا

۵. منتظر ماندن برای پردازش ویزای کانادا

۶. ثبت گذرنامه و هزینه‌های پردازش

 

بررسی واجد شرایط بودن برای ویزای کانادا

دولت کانادا کار شما را برای یافتن روش اخذ ویزای کانادا بسیار آسان کرده است. دولت کانادا آزمون‌های مختلفی را طراحی کرده که با استفاده از یک پرسشنامه اینترنتی، مشمولیت متقاضیان را ارزیابی می‌کند. بر اساس نوع ویزای درخواستی سوالات متعددی از شما پرسیده شده و سیستم به شما اعلام می‌کند که برای درخواست ویزا واجد شرایط هستید یا خیر. علاوه بر این، آموزش‌ها و دستورالعمل‌های لازم را برای برآورده کردن شرایط مورد نیاز در اختیارتان قرار می‌دهد.

چگونگی استفاده از وبسایت دولت کانادا

برای دسترسی به این پرسشنامه‌ها و آگاهی از واجد شرایط بودن برای ویزای کانادا، به وبسایت Canada.ca مراجعه کنید. این وبسایت اطلاعات و تب‌های مختلف را در اختیارتان می‌گذارد اما تب مورد نظر ما تب Immigration است.

 

پس از کلیک بر روی تب Immigration، فهرستی از گزینه‌های مختلف در اختیارتان قرار می‌گیرد. اولین گزینه My Application بوده و سپس تب‌هایی برای Visit، Immigrate، Work، Study و غیره قابل مشاهده خواهند بود. باید گزینه مربوط به نوع ویزای کانادا درخواستی خودتان را انتخاب کنید. به‌عنوان مثال اگر قصد گرفتن ویزای توریستی کانادا را داشته باشید باید تب Visit را انتخاب کنید.

 

پس از کلیک بر روی تب مربوط به ویزای مورد نظر خود، اطلاعات بیشتری قابل مشاهده خواهد بود. هر تبی که انتخاب کرده باشید، لینکی با نام “Find out if you can apply” یا “Find out if you are eligible” را نمایش خواهد داد. بر روی این لینک کلیک کنید.

 

این لینک پرسشنامه‌ای را باز می‌کند که در آن باید به چندین سوال پاسخ دهید. این سوالات در زمینه‌های مختلف از جمله اطلاعات فردی، دلیل سفر به کانادا و سابقه سفرهای قبلی خواهد بود. پس از اتمام پاسخ‌دهی، سیستم نتیجه را نشان می‌دهد.

 

 

دریافت نتایج

سه نوع نتیجه را مشاهده خواهید کرد:

۱. برای ویزای انتخابی واجد شرایط هستید (You are eligible for the visa you have selected).

۲. برای ویزای دیگری که سیستم برایتان انتخاب خواهد کرد، واجد شرایط هستید (You are eligible for a different type of visa that the system will match you with).

۳. برای ویزا واجد شرایط نیستید (You are not eligible for the visa).

 

در صورت واجد شرایط بودن برای ویزای کانادا انتخابی یا ویزای نوع دیگر، سیستم از شما درخواست اطلاعات تماس (معمولاً ایمیل) می‌کند و اسنادی را برایتان ارسال خواهد کرد.

این سندها شامل توضیحات ویزا و همچنین دستورالعمل‌ها و جزئیاتی درباره چگونگی درخواست است. علاوه بر این، یک کد ارجاع (reference code) برایتان ارسال خواهد شد.

 

کد ارجاع یکی از مهم‌ترین اطلاعات است چون برای شروع فرایند درخواست باید از آن استفاده کنید. بدون کد ارجاع نمی‌توانید درخواست ویزای کانادای خود را ثبت کنید. کد ارجاع اطلاعاتی را که وارد پرسشنامه کردید را در اختیار سیستم قرار می‌دهد و نوع ویزای کانادا درخواستی را شامل می‌شود.

 

به همین علت باید ایمیل و اسناد ارسالی را ذخیره کنید. کد ارجاع را می‌توانید برای خودتان بفرستید یا در کامپیوتر یا بر روی یک تکه کاغذ بنویسید و به هیچ وجه آن را گم نکنید، در غیر این صورت باید کل فرایند پرسشنامه را دوباره طی کنید.

 

ایجاد حساب آنلاین جهت اخذ ویزای کانادا

آنلاین یا حضوری بودن اقدام برای ویزای کانادا در دستورالعمل‌های ارسالی از طریق ایمیل به شما گفته می‌شود. از آن جا که دولت کانادا در حال دیجیتالی کردن مدارک خود است، اکثر افراد باید به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند. برای این کار باید یک حساب آنلاین ایجاد کنید.

 

برای ایجاد حساب دو روش وجود دارد:

– login کردن از طریق بانکداری اینترنتی (به علت همکاری دولت کانادا با تعداد زیادی از بانک‌ها)

– ساخت login دولت کانادا (GCKey)

 

هر کدام از این دو روش قابل انتخاب است چون در هر صورت برای پرداخت هزینه‌ها باید از اطلاعات بانکی‌تان استفاده کنید.

آموزش های ویزای کانادا

جمع‌آوری مدارک ویزای کانادا

پس از ورود به حساب می‌توانید فرایند درخواست برای ویزای کانادا را آغاز کنید. برای شروع فرایند درخواست از کد ارجاع استفاده کنید. پس از وارد کردن کد، سیستم فهرستی از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا را برایتان نمایش خواهد داد.

پس از وارد کردن همه این فرم‌ها به صورت آنلاین، درخواست خود را ثبت کنید.

 

پرداخت هزینه‌های ویزای کانادا

پس از تایید همه مدارک توسط سیستم وارد صفحه پرداخت خواهید شد. هزینه‌ای که می‌پردازید بر اساس نوع ویزای انتخابی خواهد بود. پس از تکمیل این مرحله درخواست شما ثبت خواهد شد.

حدوداً ۵ روز کاری طول می‌کشد تا درخواست‌تان در حساب قابل‌مشاهده شود. در صورت درخواست حضوری ویزای کانادا، فقط باید این مدارک را در اختیار سفارت کانادا در کشور خود قرار دهید.

مدت زمان پردازش ویزای کانادا

پس از طی کردن مراحل ذکر شده، سفارت کانادا درخواست ویزای شما را به مدت دو یا چند هفته (بر اساس نوع ویزا) پردازش خواهد کرد. علاوه بر این، ممکن است درخواست مدارک بیشتر، اطلاعات بیومتریک و یا مصاحبه حضوری کنند.

 

در صورت درخواست اطلاعات بیومتریک یا مصاحبه، باید به صورت حضوری در سفارت حضور پیدا کنید؛ حتی اگر به صورت آنلاین ثبت نام کرده باشید. تعیین قرار مصاحبه توسط شما یا خود سفارت انجام خواهد شد. در زمان مصاحبه باید اثر انگشت و عکس خود را ثبت کرده و همچنین سوالات مامور سفارت کانادا را پاسخ دهید.

 

مامور سفارت صلاحیت شما برای اخذ ویزای کانادا را تایید یا رد خواهد کرد. تصمیم اتخاذ شده ممکن است فوراً پس از مصاحبه یا در زمان دیگری به شما اعلام شود.

همه اعلان‌های سفارت در حساب کاربری‌تان قابل مشاهده خواهد بود، پس در صورت عدم نیاز به اطلاعات بیومتریک و مصاحبه نیز باید مرتب حساب خود را چک کنید.

 

ثبت گذرنامه و هزینه‌های پردازش ویزای کانادا

در صورت دریافت اعلان مبنی بر تایید درخواست ویزای کانادا، قدم بعدی ثبت گذرنامه در سفارت کانادا خواهد بود. برای این کار می‌توانید گذرنامه را به همراه هزینه پردازش به سفارت کانادا پیکاپ کنید. هزینه پردازش بسته به نوع ویزای انتخابی از ۲۰ تا ۵۰ دلار متغیر است.

ماموران سفارت گذرنامه ارسالی را دریافت کرده و پس از الصاق ویزای کانادا بر روی گذرنامه، مجدداً آن را برایتان ارسال خواهند کرد. در صورت دریافت فوری نتیجه پس از مصاحبه، باید هزینه پردازش را همان ‌جا پرداخت کرده و گذرنامه را بلافاصله دریافت کنید.

 

مراحل بعدی پس از دریافت ویزای کانادا

پس از اخذ ویزا می‌توانید به کانادا سفر کنید. به محض ورود باید گذرنامه و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید. ماموران آن‌ها را بررسی کرده و درباره علت سفرتان به کانادا سوال‌هایی می‌پرسند.

 

پس از پاسخ به سوالات، تصمیم می‌گیرند که به شما اجازه ورود بدهند یا خیر. ماموران مرزی این اختیار را دارند که در صورت احساس احتمال ارتکاب جرم یا عدم رعایت قوانین ویزا از جانب شما، شما را از ورود به خاک کانادا منع کنند.

داشتن ویزای کانادا تضمین‌کننده ورود شما به کانادا نیست، بلکه اختیار این کار با مامورین مرزی کانادا خواهد بود.

فرم اخذ ویزای کانادا بهترین قیمت بالاترین شانس کمترین زمان

آموزش های ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا چه مدت طول می‌کشد؟

زمان پردازش ویزای کانادا برای هر کیس متفاوت است. این کار ممکن است ۲ یا ۴ هفته و حتی بیشتر به طول بیانجامد.

پردازش ویزای کانادا فقط زمانی آغاز می‌شود که مامورین مهاجرت آمریکا درخواست کامل شما را دریافت کنند.

در صورت ارسال مجدد مدارک بیشتر، زمان پردازش طولانی‌تر خواهد شد.

 

آیا می‌توانم برای اخذ ویزای کانادا به فرد دیگری کمک کنم؟

برای دعوت خانواده یا دوستی در خارج از کشور به کانادا، می‌توانید برایشان دعوتنامه (Letter of Invitation) بفرستید.

دعوتنامه ویزای کانادا باید شامل اطلاعات زیر باشد:

برای فرد دعوت‌شده:

– نام کامل و تاریخ تولد

– دلیل سفر به کانادا

– زمان حضور در کانادا و تاریخ خروج

– اطلاعات تماس

– نسبت وی با شما

– محل اقامت در کانادا

– نحوه پرداخت هزینه‌های سفر

برای شما:

– نام کامل و تاریخ تولد

– شغل

– وضعیت اقامت در کانادا (شهروند یا مقیم دائم کانادا)

– اطلاعات خانوادگی؛ شامل نام و تاریخ تولد بستگان درجه یک (همسر و افراد تحت تکفل)

– تعداد افراد خانوار

 

البته دعوتنامه تضمینی بر اخذ ویزای کانادا نیست. ویزا به نوبه خود پردازش خواهد شد و دعوتنامه صرفاً می‌تواند این فرایند را تسهیل کند.

 

اگر قصد حمایت از یکی از اعضای خانواده را دارید و می‌خواهید به طور دائمی یا بلندمدت به شما بپیوندد، می‌توانید این کار را از طریق Canada Family Sponsorship Program انجام دهید.

رزرو وقت مشاوره بهترین مشاوران صادقانه ترین مشاوره بهترین راه حل

[bookme category_id=”1″ service_id=”3″ staff_member_id=”1″]

تمدید ویزای کانادا

در صورت اتمام ویزای توریستی کانادا و تمایل به حضور طولانی‌تر در کشور، می‌توانید برای تمدید ویزا اقدام کنید. به این مدرک Canada Visitor Record گفته می‌شود.

برای درخواست تمدید ویزای کانادا (visitor record) باید حداقل ۳۰ روز قبل از انقضای ویزای توریستی اقدام کنید.

علاوه بر تمدید ویزای توریستی، می‌توانید اجازه کار یا تحصیل خود را نیز به Visitor Record تغییر دهید. البته visitor record تنها در صورت حضور شما در خاک کانادا قابل دریافت است.

در صورت خروج از کانادا، با داشتن visitor record نمی‌توانید مجدداً وارد شوید.

 

در صورت ماندن بیش از حد در کانادا چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

در صورت ماندن در کانادا پس از انقضای ویزای کانادا، قدم بعدی به طول مدت حضور شما بستگی دارد.

اگر طول مدت ماندنِ بیش از حد (overstay) کمتر از ۹۰ روز باشد، می‌توانید درخواست Visitor Record کرده و با انتخاب “Restore my status as a visitor” وضعیت توریستی خود را بازیابی کنید.

اگر طول این مدت بیش از ۹۰ روز باشد، درخواست بالا امکان‌پذیر نبوده و موظف به ترک خاک کانادا هستید. حتی ممکن است دیگر ویزای کانادا برایتان صادر نشود.

به هر روی بهتر است بیش از مدت مجاز در کانادا نمانید. اگر نیاز به حضور طولانی‌تر دارید، قبل از انقضای ویزا آن را تمدید کنید.

هزینه ویزای کانادا چقدر است؟

هزینه ویزای کانادا به نوع ویزا بستگی دارد. همچنین هزینه‌های خردی مثل هزینه پردازش و اطلاعات بیومتریک باید بپردازید.

مثلاً به طور معمول هزینه ویزای گردشگری عادی ۱۰۰ دلار کانادا است.

 

در صورت رد درخواست ویزای کانادا چه باید کرد؟

در صورت ریجکتی ویزای کانادا، می‌توانید هر زمان که خواستید مجدداً اقدام کنید؛ مگر اینکه در نامه دریافتی از درخواست مجدد منع شده باشید.

البته تنها در صورتی امکان درخواست مجدد وجود دارد که شرایط‌تان تغییر کرده باشد و یا اطلاعات بیشتری جمع‌آوری کرده باشید که در تایید درخواست ویزای کانادا به شما کمک کند.

 

هیچ‌گونه روند رسمی برای درخواست تجدید نظر ویزاهای توریستی کانادا وجود ندارد. درخواست تجدید نظر تنها برای درخواست‌های پناهندگی و اقامت دائم امکان‌پذیر است. این درخواست‌ها توسط Immigration Appeal Division (IAD) (بخش تجدید نظر مهاجرت) بررسی می‌شود.

 

در صورت ریجکت شدن ویزای کانادا، امکان استرداد هزینه‌های پرداختی وجود دارد؟

هزینه‌های ویزای کانادا حتی در صورت رد شدن درخواست نیز غیرقابل‌استرداد هستند. علت این موضوع این است که هزینه پرداختی برای پردازش درخواست ویزای کانادا است؛ نه خود ویزای کانادا.

البته در برخی موارد، اگر قبل از شروع فرایند پردازش درخواست را لغو کنید، ممکن است هزینه‌های پرداختی استرداد شود. پس از شروع فرایند پردازش این امکان وجود نخواهد داشت.

 

علاوه بر این، ممکن است هزینه موارد زیر نیز به شما عودت داده شود:

– The fee for Right of Permanent Residence (هزینه حق اقامت دائم)

– The fee for Right of Citizenship (هزینه حق شهروندی)

– The fee for an Open Work Permit (هزینه اجازه کار آزاد)

– The fee for International Experience Canada (IEC) (هزینه تجربه بین‌المللی کانادا)

– The fee for Employer Compliance (هزینه پذیرش کارفرما)

 

با این حال می‌توانید از طریق بخش مهاجرت و شهروندی وبسایت دولت کانادا برای هر یک از هزینه‌های خود درخواست استرداد کنید.

 

درخواست ویزای کانادا از کشور دیگر امکان‌پذیر است؟

در برخی موارد هیچ سفارت یا مرکز درخواست ویزایی در کشور فرد وجود ندارد. در این موارد احتمالاً باید برای درخواست ویزای کانادا به کشور دیگری سفر کنید.

البته درخواست ویزا باید فقط از VAC یا سفارتی باشد مسئول حوزه قضایی شما (کشوری که مقیم قانونی آن هستید مثل ایران) باشد.

علاوه بر این، اگر اهل کشور A هستید و اقامت کشور B را دارید، می‌توانید برای ویزای کانادا از کشور B اقدام کنید.

با این حال، اگر صرفاً در حال بازدید از کشور B هستید و اقامت قانونی آن جا را ندارید، باید از طریق سفارت کانادا یا VAC مسئول حوزه قضایی خودتان اقدام کنید.

 

آیا برای درخواست ویزای کانادا ثبت اطلاعات بیومتریک ضروری است؟

بله، اکثر متقاضیان ویزای کانادا باید حین درخواست ویزای کانادا، فارق از نوع ویزا، اطلاعات بیومتریک خود را ارائه دهند.

می‌توانید اطلاعات بیومتریک را در مرکز درخواست ویزا (VAC) ارائه دهید. هر گاه زمان انجام این کار برسد، سفارت کانادا نامه‌ای در این مورد برایتان ارسال خواهد کرد. برای دریافت نامه باید حین ثبت درخواست ویزای کانادا هزینه اطلاعات بیومتریک را بپردازید.

در سرتاسر جهان مراکز درخواست ویزا وجود دارند که می‌توانید اطلاعات بیومتریک خود را ثبت کنید. برای اطلاع از هزینه‌ها و خدمات مورد نظر می‌توانید به وبسایت نزدیک‌ترین مرکز در اطراف خود مراجعه کنید.

لیبل ویزای کانادا

ویزای کانادا در واقع یک لیبل بر روی گذرنامه است و ظاهر متمایزی دارد. معمولاً حاوی عکس نبوده و شامل اطلاعات زیر است:

– محل صدور ویزا

– تاریخ صدور و انقضا

– تعداد ورود مجاز

– شماره سند

– دسته‌بندی ویزا

– نوع ویزا

– نام و نام خانوادگی دارنده ویزا

– شماره گذرنامه

 

در پایین سه نمونه ویزای گردشگری، کار و مهاجرتی آورده شده است.

 

 

 

 

فراموش نکنید که اخذ ویزای کانادا فقط تخصص اکی تو برد است، پس زمان رو از دست ندهید و با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *