خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

مهاجرت به اروپا

فهرست مطالب

راه‌های مختلفی برای مهاجرت و گرفتن اقامت اروپا وجود دارد. بعضی از این راه‌ها در زمان کمتری به نتیجه می‌رسند و برخی نیز زمان بیشتری تا رسیدن به هدف نیاز دارند. برخی از این راه‌ها کم‌خطر و ایمن هستند و بعضی دیگر هم پرخطر و ناامن. با ما در مروری بر راه های مهاجرت به اروپا همراه باشید و با انتخاب ساده ترین راه مهاجرت به اروپا آینده بهتری برای خود و فرزندانتان رقم بزنید.

 

قاره اروپا

قاره اروپا حدود 50 کشور مختلف را در بر گرفته است که در ویژگی‌ها، آب‌وهوا، زبان، خدمات اجتماعی و حتی فرهنگ با یکدیگر متفاوت هستند. شرایط سرمایه‌گذاری و امنیت شغلی هم در کشورهای مختلف اروپا با هم تفاوت دارند. گرفتن مالیات از مهاجران، نرخ بیکاری، تحصیل و امنیت اجتماعی نیز در برخی از این کشورها مشابه هم نیستند. با توجه با شرایط متفاوت کشورهای اروپایی با یکدیگر، داوطلبان مهاجرت به اروپا باید پیش از اقدام به این کار از صفر تا صد مهاجرت به اروپا، و به‌ویژه مهاجرت به کشور مورد نظرشان، آگاه باشند. رفتن به اروپا مراحل پیچیده‌ای دارد و اقدام کردن در برخی از روش‌های مهاجرت ممکن است سال‌ها به درازا بکشد.

اما به هر دلیلی که به دنبال روش‌های آموزش مهاجرت به اروپا باشید، به‌طور قطع ویژگی‌های زندگی در اروپا شما را به آن سمت سوق داده است. بد نیست اشاره‌ای هم داشته باشیم به برتری‌های زندگی و اقامت اروپا.

 

مزایای اقامت اروپا

* سفر بدون ویزا به همه کشورهای عضو شنگن.

* تحصیل رایگان.

* دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی معتبر در سطح جهانی.

* امکان تحصیل فرزندان در همه کشورهای اروپایی.

* امکان گرفتن اقامت کشورهای دیگر اروپایی.

* استفاده از امکانات بهداشتی رایگان.

* دسترسی به بیمه‌های درمانی و خدمات اجتماعی.

* استفاده از خدمات رفاهی رایگان.

* امکان خرید خانه و ملک و خودرو در کشورهای محل اقامت.

* امکان آسان‌تر دریافت اقامت آمریکا و کانادا نسبت به زمان اقامت در ایران.

* نرخ پائین بیکاری در بیشتر کشورهای اروپائی.

آشنایی با کشورهای اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا (EU) از 27 کشور مختلف تشکیل شده است که سیاست مشترکی در واحد پول، کشاورزی، تجارت و شیلات را پذیرفته‌اند. این اتحادیه برای پاسداری از صلح در قاره اروپا تشکیل شد، اما اهمیت آن کم‌کم بیشتر شد تا به حالت امروزی درآمد. امروزه شهروندان اتحادیه اروپا می‌توانند در هر کدام از این کشورها از حق آزادی، تحصیل، زندگی، کار و بازنشستگی برخوردار شوند.

اتریش، بلژیک، بلغارستان، قبرس، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لاتویا، لتونی، لوکسامبورگ، مالتا، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلوواکی، اسلووانی، اسپانیا، سوئد، کرواسی

 

آشنایی با کشورهای حوزه شنگن

پیش از آموزش مهاجرت به اروپا بهتر است با کشورهای شنگن آشنا شوید. کشورهای حوزه شنگن کشورهایی هستند که توافق‌نامه خاصی به نام شنگن را امضا کرده‌اند. این کشورها امکان حرکت آزادانه شهروندانشان در بین کشورهای همین منطقه را به‌طور آزادانه فراهم کرده‌‌اند. 26 کشور عضو شنگن هستند که از این تعداد 22 کشور عضویت کامل دارند. انگلیس و ایرلند از اتحادیه اروپا پیمان شنگن را امضا نکرده و عضو شنگن نیستند. اما چهار کشور که عضو اتحادیه اروپا نیستند، این پیمان را قبول کرده و به عضویت شنگن درآمده‌اند. این کشورها ایسلند، نروژ، سوئیس و لیختن اشتاین هستند. سه کشور کوچک موناکو، واتیکان و سان مارینو نیز به عضویت این پیمان درآمده‌اند ولی امکان سفر بدون ویزا به این سه مقصد امکان پذیر نمی باشد.

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، آیسلند، ایتالیا، لاتویا، لیختن اشتاین، لتونی، لوکسامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوواکی، اسلووانی، اسپانیا، سوئد، سوئیس

 

تفاوت اتحادیه اروپا با کشورهای حوزه شنگن

اتحادیه اروپا یک اتحادیه سیاسی و اقتصادی است که 27 کشور مختلف عضو آن هستند. اما شنگن عبارت از یک منطقه جغرافیایی با 26 عضو است. اعضای کشورهای حوزه شنگن کمی با اعضای اتحادیه اروپا متفاوت هستند. بر اساس قانون کشورهای منطقه شنگن، مردم هریک از این کشورها می‌توانند به‌طور آزادانه در کشورهای عضو سفر کنند. به‌عبارتی می‌توان گفت همه کشورهای منطقه شنگن مانند یک کشور عمل می‌کنند و قانون آنها برای دارندگان اقامت هر یک از کشورهای عضو، یکسان است.

روش های مهاجرت به اروپا

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به اروپا وجود دارد که در ادامه به هریک از آنها می‌پردازیم و ویژگی‌های آن را بررسی می‌کنیم.

1- مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش‌های مهاجرت که در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا به شما معرفی می‌شود، مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری است. سرمایه‌گذاری راه‌های مختلفی دارد که خرید ملک، خرید اوراق قرضه، داشتن سپرده بانکی یا خرید سهامِ شرکت‌های مورد تایید دولت‌های مورد نظر از آن نمونه هستند. برای سرمایه‌گذاری در هر کشور و در هر زمینه، مبلغ متفاوتی در نظر گرفته شده است که از 50 هزار یورو شروع می‌شود و به بیش از یک میلیون یورو می‌رسد.

 

برتری‌های مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری:

* سریع‌ترین روش گرفتن اقامت اروپا.

* امکان گرفتن اقامت دائم اروپا.

* نیاز نداشتن به مدرک زبان.

* معاف از پرداخت سالانه مالیات.

* نیاز نداشتن به ثبت شرکت و راه‌اندازی تجارت.

* نداشتن محدودیت سنی.

* امکان رفت‌وآمد آزادانه به تمام کشورهای حوزه شنگن.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری در بسیاری از کشورهای اروپایی نتیجه خوبی برای مهاجران ایرانی داشته است، اما از بهترین آنها می‌توان به پرتغال، اسپانیا، یونان، فرانسه و دومینیکا اشاره کرد.

2- مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل

در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا باید بدانید که مهاجرت تحصیلی به اروپا یکی از بهترین راه های مهاجرت به اروپا برای دانشجویان و دانش‌پژوهان است. تحصیل در دانشگاه‌های معتبر اروپا آرزوی بسیاری از جوانان ایرانی است و تحصیل در دانشگاه‌های اروپا تقریبا رایگان است. دانشجویان اجازه 10 تا 20 ساعت کار پاره‌وقت در هفته را دارند و پس از تحصیل، در صورتی که در یک شغل پذیرفته شوند، امکان گرفتن اقامت اروپا را هم خواهند داشت.

 

برتری‌های مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل

* یکی از روش های مهاجرت به اروپا در کمترین زمان ممکن.

* امکان کار پاره‌وقت در زمان تحصیل.

* امکان دریافت اقامت پس از تحصیل.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل

کشورهای مختلفی مانند فرانسه، ایتالیا، سوئد، دانمارک، مجارستان، اسپانیا، آلمان، نروژ و… بهترین کشورها برای تحصیل هستند. بعضی از کشورها مانند سوئد شرایط بهتری برای تحصیل دارند. دولت سوئد به دانشجویان اجازه کار پاره‌وقت می‌دهد. همچنین به همسر دانشجو هم اجازه کار تمام‌وقت می‌دهد که این مسئله می‌تواند کمکی در راستای تامین زندگی دانشجویان باشد. مجارستان هم از کشورهای موردتوجه برای تحصیل و گرفتن اقامت است.

 

بهترین دانشگاه‌های اروپایی

در اینجا بد نیست نگاهی به 10 دانشگاه برتر اروپا و جایگاه علمی آنها در سطح دنیا داشته باشیم.

* دانشگاه آکسفورد انگلستان: رتبه 1 در دنیا.

* دانشگاه کمبریج انگلستان: رتبه 2 در دنیا.

* موسسه فناوری زوریخ سوییس: رتبه 11 در دنیا.

* دانشگاه ادینبرو اسکاتلند: رتبه 29 در دنیا.

* دانشگاه مونیخ آلمان: رتبه 32 در دنیا.

* موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان سوییس: رتبه 35 در دنیا.

* دانشگاه پی‌اس‌ال پاریس: رتبه 41 در دنیا.

* دانشگاه فنی مونیخ آلمان: رتبه 44 در دنیا.

* دانشگاه هیدلبرگ آلمان: رتبه 47 در دنیا.

* دانشگاه کاتولیک لون هلند: رتبه 48 در دنیا.

3- مهاجرت کاری به اروپا

مهاجرت کاری به اروپا یکی از روش‌های پرطرفدار، اما تاحدودی سخت برای گرفتن اقامت اروپا است. در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا از راه کار متوجه خواهید شد که این روشِ مهاجرت به اروپا ارزان تر از بسیاری از روش‌های دیگر است. مهم‌ترین نکته که در آموزش مهاجرت به اروپا از طریق کار مطرح است اینکه شما باید در حرفه‌ای تخصص و تجربه داشته باشید. همچنین مدرک معتبر آن تخصص را دریافت کرده، هنگام تقاضای اقامت و ویزا آن را ارائه دهید.

با اینکه این نحوه مهاجرت به اروپا از پرطرفدارترین و ارزان‌ترین روش‌ها است، اما برای رفتن به همه کشورهای اروپایی نمی‌توان از این گزینه استفاده کرد. برای گرفتن ویزای کار ابتدا باید کارفرمایی در کشور مقصد پیدا کنید که به شما پیشنهاد شغل بدهد. این شرکت باید شرکت معتبری باشد تا درخواست آن برای ویزای شما مورد قبول قرار گیرد. این روش مهاجرت ویژه افراد بین سن‌های 18 تا 40 سال است. دو روش برای این کار وجود دارد:

روش اول به این صورت است که شرکت پیشنهاد‌دهنده ابتدا باید یک آگهی درخواست نیروی انسانی در کشور خود منتشر کند. اگر تا سه ماه پس از انتشار آگهی استخدام، نیروی متخصصی در کشور خود پیدا نکرد، می‌تواند برای یافتن نیروی متخصص خارج از کشور اقدام کند.

روش دوم حالت دعوت‌نامه دارد. در این روش کارفرما باید دعوتنامه‌ای با تمام جزئیات، مانند مشخصات دقیق فردی، شرکت دعوت‌کننده، سمت شغلی، مقدار حقوق و مدت زمانی که به شما نیاز دارد را  برای شما بفرستد. 

 

برتری‌های مهاجرت کاری به اروپا:

* دریافت حقوق از زمان ورود به کشور مقصد.

* استفاده از امکانات رفاهی کشور مقصد.

* هزینه پائین دریافت اقامت اروپا.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت کاری:

آلمان و اتریش دو کشوری هستند که به بیشترین نیروی کار نیاز دارند. ویزای مخصوص کار آنها ویزای جست‌وجوی کار یا Job Seeker نام دارد. شرایط ویزای کاری اتریش سخت‌تر از آلمان است.

4- مهاجرت به اروپا از طریق تمکن مالی:

تجربه آموزش مهاجرت به اروپا به ما آموخته مهاجرت به اروپا از راه تمکن مالی ساده‌ترین روش گرفتن اقامت اروپا است. برای اقدام به مهاجرت از این راه، افراد باید بتوانند ثابت کنند برای خود و خانواده‌شان که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال هستند، ماهانه 2000 تا 4000 یورو درآمد ثابت دارند. البته گرفتن این نوع اقامت شامل همه کشورها نمی‌شود. چهار راه برای ثابت شدن توانائی مالی وجود دارد:

* سود سپرده بانکی.

* اجاره‌نامه ملک.

*حقوق بازنشستگی.

*سود سهام.

 

برتری‌های مهاجرت به اروپا از راه تمکن مالی:

* نیاز نداشتن به مدرک زبان در بیشتر کشورها.

* معاف از پرداخت مالیات سالانه.

* امکان رفت‌وآمد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شنگن.

* آسان بودن تمدید مجوز اقامت.

* نیاز نداشتن به سرمایه‌گذاری در ثبت شرکت در اروپا.

* امکان استفاده از بیمه‌های پزشکی و درمانی معتبر.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت از راه تمکن مالی

فرانسه، یونان، پرتغال و اتریش از کشورهایی هستند که ویزا و اقامت تمکن مالی به مهاجران می‌دهند.

 

5- مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشورهای حوزه شنگن هم یکی دیگر از روش های مهاجرت به اروپا است. در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا از راه ثبت شرکت همراه باشید.

ثبت شرکت در واقع یک روش سرمایه‌گذاری است. ثبت شرکت باعث ورود سرمایه و ایجاد شغل در کشور مقصد می‌شود. این روش مهاجرت برای کارآفرینانی ایدئال است که به جهانی کردن کسب‌وکار خود می‌اندیشند. با این نحوه مهاجرت به اروپا حتی می‌توان برای چند خانواده ویزا و اقامت گرفت. در کل چهار خانواده (مدیر و سه عضو هیئت مدیره) می‌توانند با این روش ویزا و اقامت دریافت کنند.

 

برتری مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت

* مالکیت صددرصد شرکت و سهام‌داری آن.

 * دریافت اجازه کار بدون محدودیت.

* افتتاح حساب بانکی اروپایی.

* دریافت اقامت اروپا برای چند خانواده به‌صورت هم‌زمان.

* نیاز نداشتن به مدرک زبان.

* امکان دریافت امکانات رفاهی بدون محدودیت.

* نداشتن محدودیت سنی.

* امکان رفت‌وآ‌مد آزادانه در کشورهای حوزه شنگن.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت از راه ثبت شرکت

بیشتر کشورهای اروپایی از ثبت شرکت در کشورشان استقبال می‌کنند. کشورهای انگلستان، اتریش، آلمان، ایتالیا، سوییس و پرتغال از جمله کشورهایی هستند که با ثبت شرکت می‌توان به آنجا مهاجرت کرد.

6- مهاجرت به اروپا و اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند

گرفتن تابعیت در بیشتر کشورهای اروپایی از راه تولد امری قانونی نیست. در سال‌های اخیر بسیار دیده یا شنیده‌اید که افراد مشهور سینما یا به اصطلاح سلبریتی‌ها برای به دنیا آوردن فرزندانشان به کشورهای آمریکا و کانادا می‌روند. هدف اصلی از این کار گرفتن اقامت کشورهای مورد نظر است. این قانون در اروپا فقط در کشور پرتغال پذیرفته شده است.

 

7- مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج

از موارد مهم در آموزش مهاجرت به اروپا ازدواج با اتباع اروپایی است. اگر یک ایرانی با فردی اروپایی ازدواج کند، می‌تواند به گرفتن تابعیت و اقامت از راه ازدواج اقدام کند. در سال‌های کنونی که افراد بسیاری از این راه اقدام به گرفتن اقامت اروپا کردند، اروپا هم قوانین بسیار سخت‌گیرانه‌ای برای آن تصویب کرده است. پس یکی از نکته‌های مهم در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا به شما می‌گوید اگر ازدواج شما واقعی بود، از این راه برای گرفتن ویزا اقدام کنید.

8- مهاجرت به اروپا از طریق استارتاپ

برای آموزش مهاجرت به اروپا از طریق استارتاپ باید بدانید این ویزا و اقامت به ایده‌های نو داده می‌شود. ویزای استارتاپ اروپا، ویزایی است که به ارائه‌دهندگان ایده‌های نو برای کارآفرینی در کشور مقصد داده می‌شود. خوشبختانه برای دریافت اقامت اروپا از راه استارتاپ نیاز به انتقال سرمایه زیادی به کشور مقصد نیست. با گرفتن ویزای استارتاپ، پس از پنج سال می‌توانید اقامت دائم کشور مقصد را به دست آورید.

 

برتری‌های مهاجرت به اروپا از طریق استارتاپ

* دریافت اقامت و شهروندی برای خود و خانواده متقاضی.

* دسترسی گسترده به بازارهای جهانی.

* دسترسی به منابع مالی خصوصی و دولتی.

* دسترسی به پشتیبانی شتاب‌دهنده‌ها و دانش برتر استارتاپ در دنیا.

 

9- مهاجرت به اروپا برای هنرمندان، ورزشکاران و افراد موفق

اقامت هنرمندی هم نوع دیگر گرفتن اقامت اروپا است که در آموزش نحوه اخذ اقامت اروپا به آن هم باید اشاره کرد. بسیاری از کشورهای اروپایی شرایط ویژه‌ای برای هنرمندان، ورزشکاران و افراد موفق قائل می‌شوند که در نتیجه آن دادن اقامت آسان به این گروه از افراد است.

 

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت هنرمندان

اتریش از کشورهایی است که به هنرمندان موفق در رشته‌های موسیقی، نقاشی و دیگر هنرها ویزا و اقامت باارزش هنرمندی اهدا می‌کند. فرانسه و هلند نیز در این زمینه پیشتاز هستند.

نگاهی به کشورهای اروپایی مناسب مهاجرت ایرانیان

با توجه به اینکه اقدام شما برای ویزا و اقامت در اروپا از راه سرمایه‌گذاری، توان مالی، تحصیلی، کاری و یا هر نوع دیگری باشد، کشور مقصد شما می‌تواند با دیگری متفاوت باشد. برای انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت و گرفتن اقامت بهتر است نگاهی داشته باشیم به برخی کشورهای اروپایی که در سال‌های اخیر مقصد بسیاری از مهاجران ایرانی بوده‌اند.

 

1- آلمان

آلمان کشوری با طبیعت زیبا، محیط زیست پاک، جاذبه‌های فرهنگی بسیار، سیستم حمل‌ونقل عمومی کارآمد، جرم و جنایت پائین، اقتصادی پویا و مناسب برای زندگی است. برای مهاجرت به آلمان می‌توان با درخواست ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ازدواج و ویزای سرمایه‌گذاری اقدام کرد.

 

2- سوئد

سوئد یکی از زیباترین، تمیزترین، مرفه‌ترین، گران‌ترین و البته سردترین کشورها برای زندگی است. دولت سوئد بالاترین امکانات را برای شهروندان خود تهیه می‌کند و استانداردهای زندگی در این کشور بسیار بالا است. برای گرفتن اقامت سوئد می‌توانید از راه ویزای ازدواج، کاری، سرمایه‌گذاری و تحصیلی اقدام کنید.

 

3- نروژ

کشور نروژ یکی از امن‌ترین، ثروتمندترین و سردترین کشورهای اروپا است. درصد جرم و جنایت در نروژ بسیار پائین و رفاه و سلامت اجتماعی در آن بالا است. نروژ یکی از پررونق‌ترین صنعت‌های کشاورزی دنیا را دارد. البته هزینه زندگی در نروژ هم بسیار بالا است. اقامت نروژ از راه گرفتن ویزای تحصیلی، سرمایه‌گذاری، ازدواج و کاری امکان‌پذیر است.

 

4- هلند

هلند کشوری بسیار زیبا است و به‌عنوان دروازه اروپا شناخته می‌شود. زبان مردم این کشور هلندی است اما صحبت کردن به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و آلمانی هم در آن معمول است. هزینه زندگی در هلند معقول است و مردم آن هم به مهمان‌نوازی معروف هستند. امکان گرفتن اقامت هلند از راه ویزای سرمایه‌گذاری، کاری، تحصیلی و ازدواج امکان‌پذیر است.

 

5- انگستان

انگلیس بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشور اروپایی است. جزیره انگلیس یکی از بهترین کشورها برای تحصیل است و دانشگاه‌های معتبر آن در جهان شناخته شده‌اند. سطح زندگی و هزینه‌های زندگی نیز در این کشور بالا است. برای رفتن به این کشور می‌توان از راه ویزای کاری، تحصیلی، ازدواج و سرمایه‌گذاری اقدام کرد.

 

6- اتریش

اتریش کشوری بسیار زیبا، بافرهنگ و ثروتمند در قاره اروپا به ‌شمار می‌آید. سطح زندگی اتریش بالا و شرایط کاری در این کشور بسیار خوب است. گرفتن اقامت اتریش نیز از راه سرمایه‌گذاری، کاری، ازدواج و تابعیت دوگانه ممکن است.

 

7- سوئیس

سوئیس کشوری ثروتمند، دارای استانداردهای بالای زندگی، با اقتصادی قدرتمند و قوانین بانکی مناسب است. هزینه مسکن در این کشور بالا است. سوئیس کشوری مناسب برای سرمایه‌گذاری است، و سوای سرمایه‌گذاری، از راه ویزای تحصیلی، ازدواج و کاری هم می‌توان برای رفتن به این کشور اقدام کرد.

کم‌هزینه‌ترین روش مهاجرت به اروپا

یک نکته همواره در آموزش مهاجرت به اروپا همواره مورد مناقشه است. اینکه مهاجرت کم هزینه به اروپا از کدام راه امکان‌پذیر است، یا ارزانترین راه مهاجرت به اروپا کدام است؟ و آیا مهاجرت به اروپا رایگان وجود دارد؟

در پاسخ این پرسش‌ها باید گفته شود روش‌های کم‌هزینه‌تری هم برای رفتن به اروپا وجود دارد، اما ممکن است بسیار پرخطر باشند. به‌طور کلی می‌توان گفت یکی از روش‌های کم هزینه برای گرفتن اقامت اروپا، مهاجرت کاری به اروپا و دیگری مهاجرت تحصیلی به اروپا است. البته ممکن است این دو روش مناسب بسیاری از متقاضیان اقامت اروپا نباشد که در آن صورت نیاز است تا راه‌های دیگر مهاجرت به اروپا را مورد بررسی قرار دهند.

نحوه پر کردن فرم های مهاجرت به اروپا

دقت داشته باشید که نحوه پر کردن فرم های مهاجرت به اروپا در پذیرفته یا رد شدن تقاضای ویزای شما اهمیت بسیار دارد. پس با مطالعه کافی به این کار اقدام کنید.

صفر تا صد آموزش های لازم جهت اقدام برای اخذ اقامت اروپا در قسمت آموزش ها قرار داده شده، میتوانید با کمک آموزش ها خودتان تمامی مراحل را انجام دهید.

 

سخن پایانی

با مروری بر راه‌های مختلف گرفتن ویزا و اقامت اروپا با شما همراه بودیم. البته آموزش مهاجرت به اروپا ریزه‌کاری‌های بسیار دارد و یاد گرفتن صفر تا صد مهاجرت به اروپا نیازمند مطالعه بیشتری است. یک نکته مشترک درباره بیشتر کشورهای اروپایی وجود دارد که آن هم شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی خوب این کشورها است. اگر شما هم به فکر مهاجرت به اروپا هستید، بهتر است با راه‌های مختلف گرفتن اقامت اروپا آشنا شوید. البته در صورت نیاز می‌توانید با کارشناسان  حوزه مهاجرت هم مشورت کنید و سپس بهترین راه رسیدن به اروپا را انتخاب و اقدام کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Alert: Content is protected !!