خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

مهاجرت به استرالیا

فهرست مطالب

مهاجرت به استرالیا

در سالیان اخیر بازار مهاجرت به کشورهای درحال‌توسعه و پیشرفته بیش از گذشته داغ بوده و بسیاری از افراد در حال آماده‌سازی شرایط خود برای مهاجرت به این دسته از کشورها هستند. در چند دهه گذشته کشور استرالیا به دلیل برخورداری از امنیت و رفاه اجتماعی فوق‌العاده، فرصت‌های شغلی متعدد، وجود دانشگاه‌های معتبر، آب‌وهوای مناسب، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های مهاجرت در میان ایرانیان بوده است. برای مهاجرت به استرالیا روش‌های مختلفی وجود دارد که شما به‌عنوان شهروند ایرانی می‌توانید از آنها استفاده نمایید و خود را به کشور استرالیا برسانید. در این مطلب از وب‌سایت قصد داریم تا به انواع راه‌های مهاجرت به استرالیا بپردازیم و شرایط اخذ اقامت استرالیا را مورد بررسی قرار دهیم؛ بنابراین، اگر شما نیز علاقه‌مندید تا در رابطه موضوع مهاجرت به استرالیا اطلاعاتی را به دست آورید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بررسی شرایط اجتماعی و مزایای مهاجرت به استرالیا

در وهله اول برای مهاجرت به استرالیا می‌بایست کمی با شرایط جغرافیایی و اجتماعی این کشور آشنا شوید. علاوه بر رفاه اجتماعی و شاخص‌هایی که در بخش قبل اشاره کردیم، استرالیا ششمین کشور وسیع و پهناور دنیاست و از نظر آب‌وهوایی نیز شرایط بسیار مطلوبی دارد و باتوجه‌به جمعیت 26 میلیون‌نفری و فرصت‌های شغلی و زندگی مرفه، بهشت مهاجران به‌حساب می‌آید! سیستم آموزشی مدرن، پوشش درمانی گسترده دولتی، ثبات اقتصادی و امنیت شغلی، فرهنگ مهاجرپذیر و عدم مواجهه با رفتارهای نژادپرستی، طبیعت زیبا و جذاب، پاسپورت قوی و امکان سفر به سایر کشورها بدون نیاز به ویزا، انگلیسی‌زبان بودن مردم استرالیا، آسان بودن فرایند مهاجرت به این کشور و… از مزایای مهاجرت به استرالیا محسوب می‌شوند.

روش‌های مختلف مهاجرت به استرالیا

در این بخش قصد داریم تا انواع روش‌هایی که می‌توانید از طریق آنها به استرالیا مهاجرت کنید را مورد بررسی قرار دهیم. به‌طورکلی برای مهاجرت به استرالیا، پنج روش وجود دارد که این روش‌ها عبارت‌اند از: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت پناهندگی و مهاجرت از طریق ازدواج. در ادامه این بخش این پنج روش مهاجرت به استرالیا را به طور مفصل شرح می‌دهیم.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق کار:

کشور استرالیا برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار، ویزاهای مختلفی را در نظر گرفته است که نوع اقامت آنها می‌تواند دائم یا موقت باشد. معیار پذیرش نیروی کار در کشور استرالیا سیستم امتیازدهی برای متقاضیان ویزای کاری این کشور است و شاخص‌های این سیستم امتیازدهی مواردی مانند سن، سابقه کاری، سطح زبان انگلیسی و سطح تحصیلات هستند.

یکی از بهترین ویزاها برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار، ویزای کاری 189 استرالیا است. این ویزا که به آن ویزای Skilled Worker نیز می‌گویند، به اقامت دائم کشور استرالیا منجر می‌شود و برای اخذ این ویزا نیازی به هیچ فرد دیگر یا ارگانی نخواهید داشت. ویزای کاری 189 به افرادی اعطا می‌شود که از نظر کاری در سطح حرفه‌ای قرار داشته باشند. برای اثبات سطح کاری حرفه‌ای خود، شما می‌بایست گواهی کار در یک ارگان معتبر همراه با جزئیاتی مانند مدت‌زمان کار در ارگان، میزان حقوق دریافتی و… را ارائه دهید. اگر علاقه‌مندید تا ویزای کاری 189 استرالیا را دریافت نمایید و مهاجرت به استرالیا از طریق کار را تجربه کنید، می‌بایست حداقل امتیاز 65 را در جدول امتیازات ویزای 189 کاری دریافت نمایید. نکته مهم در مورد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری 189 این است که سن فرد باید کمتر از 45 سال باشد و از حداقل نمره 6 در آزمون آیلتس برخوردار باشد. لیست امتیازهای ویزای 189 کاری به شرح زیر است:

 

  • شرایط سنی

سن فرد

امتیاز

18-24 سال

25

25-32 سال

30

33-39 سال

 25

40-44 سال

20

45-54 سال

15

 

  • وضعیت زبان انگلیسی

نمره آیلتس

امتیاز

نمره 7

10

نمره 8

20

 

  • شرایط مدرک تحصیلی:

مدرک تحصیلی

امتیاز

مدرک دکتری یا بالاتر

20

مدرک لیسانس

15

مدرک دیپلم + مدارک کار در فرصت شغلی حرفه‌ای

10

 

  • سابقه کاری فرد

سابقه و تجربه کاری

امتیاز

کمتر از سه سال

0

3 الی 4 سال

5

5 الی 7 سال

10

8 الی 10 سال

15

 

  • میزان تحصیلات همسر

میزان تحصیلات

امتیاز

لیسانس یا مدارک تحصیلات تکمیلی

5

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای کاری و مهاجرت به استرالیا از طریق کار

علاوه بر شایستگی‌ها و مهارت‌هایی که در بخش‌های قبلی ذکر شد، فرد برای اخذ ویزای کار و مهاجرت به استرالیا از طریق فرصت شغلی می‌بایست از نظر سلامت جسمانی کاملاً سالم و فاقد سوءپیشینه کیفری باشد.

 

انواع ویزاهای کاری استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا از طریق فرصت شغلی، ویزاهای مختلفی وجود دارد که فرد می‌تواند بر اساس شرایط خود و فرصت شغلی مدنظر اقدام به دریافت یکی از آنها نماید، از جمله این ویزاها می‌توان به ویزای 186 (ویزا با اسپانسر شغلی)، ویزای 400 (افراد متخصص)، ویزای 476 (فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر)، ویزای 485 (فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا) و… اشاره کرد.

مهاجرت به استرلیا از طریق تحصیل:

از دیگر روش‌های مهاجرت به استرالیا، تحصیل در دانشگاه‌های این کشور است. این روش مهاجرت در سالیان اخیر بسیار موردتوجه متقاضیان بوده و بسیاری از افراد این روش را راحت‌ترین و ساده‌ترین روش مهاجرت به استرالیا می‌دانند. شرایط مناسب اجتماعی، فرهنگ مهاجرپذیر، سطح علمی بالای دانشگاه‌ها در استرالیا و عواملی ازاین‌دست، باعث شده‌اند تا استرالیا مقصد محبوبی برای دانشجویان متقاضی مهاجرت باشد. نکته منفی در مورد مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل این است که زندگی در استرالیا به نسبت برخی از کشورها، کمی گران‌تر است و برای زندگی دانشجویی در این کشور باید هزینه‌های بیشتری را پرداخت نمایید؛ اما ازآنجایی‌که معمولاً قصد اصلی افراد از مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل، اخذ اقامت دائم این کشور است، پرداخت این هزینه‌ها امری منطقی است!

 

ویزای 500 تحصیلی

در سال 2016، ویزای 500 تحصیلی به‌عنوان ویزای تحصیلی در تمامی مقاطع معرفی شد و امروزه متقاضیان تحصیل در کشور استرالیا می‌بایست برای دریافت این ویزا اقدام نمایند. این ویزا تنها برای تحصیل تمام‌وقت صادر می‌شود و فرد متقاضی باید از شرایط لازم برای اخذ این ویزا برخوردار باشد. لیست شایستگی‌های لازم برای دریافت این ویزا به شرح زیر است.

  • برخورداری از مدرک آیلتس با نمره حداقلی 5.5 (در صورت برخورداری از نمره کم‌تر، به‌ازای هر نیم نمره، مدت‌زمان ده هفته به دوره آموزشی فرد متقاضی اضافه می‌شود).
  • اثبات تمکن مالی برای تحصیل و زندگی در استرالیا
  • اثبات اینکه تنها به‌قصد تحصیل وارد استرالیا شده‌اید و پس از پایان دوره تحصیلی خود به کشورتان باز می‌گردید.
  • خرید بیمه درمانی لازم برای کل دوره تحصیل
  •  

تامین هزینه‌های زندگی در هنگام تحصیل در استرالیا و دریافت اقامت دائم پس از فارغ‌التحصیلی

در کنار تحصیل، فرد متقاضی می‌تواند به‌صورت نیمه‌وقت در استرالیا مشغول به کار شود و از این طریق هزینه‌های تحصیل و زندگی خود را تأمین نماید یا فرد دیگری این وظیفه را به عهده بگیرد. پس از پایان دوره تحصیل، بر اساس قوانین فرد متقاضی شش ماه فرصت دارد تا یک فرصت شغلی مناسب در استرالیا بیابد و مشغول به کار شود. اگر فرد بتواند در این مدت، فرصت شغلی مناسب خود را بیابد، می‌تواند ویزای موقت یک‌ساله کاری را دریافت نماید و در نهایت پس از تمدید این ویزای موقت، اقامت دائم کشور استرالیا را دریافت نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری:

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری نیز ممکن است و دولت استرالیا برای این نوع از مهاجرت، دو نوع ویزای موقت و دائم را در نظر گرفته است. در ابتدا فرد متقاضی برای ورود به کشور استرالیا و شروع پروژه خود، ویزای 188 سرمایه‌گذاری کشور استرالیا را دریافت می‌کند و پس از گذشت مدت زمانی مشخص و موفقیت پروژه خود، می‌تواند ویزای موقت خود را به ویزای دائم 888 کاری تبدیل نماید.

پس از دریافت ویزای 188 سرمایه‌گذاری استرالیا، فرد تا چهار سال فرصت حضور در استرالیا برای سرمایه‌گذاری و انجام پروژه خود را خواهد داشت. این ویزای برای دو سال دیگر نیز قابل تمدید است. پروژه سرمایه‌گذاری می‌بایست تا دو سال پس از ورود فرد به استرالیا، به مرحله سوددهی رسیده باشد و در این صورت فرد متقاضی می‌تواند برای خود و خانواده‌اش درخواست اقامت دائم استرالیا کند.

 

شرایط و شایستگی‌های لازم برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری موقت 188 به شرح زیر است:

  • سن فرد متقاضی باید کمتر از 55 سال باشد.
  • فرد متقاضی باید مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 را داشته باشد.
  • فرد متقاضی می‌بایست حداقل 10 درصد از بودجه توافقی پروژه خود را یک سال پیش از شروع فعالیت به‌حساب سازمان کارآفرینی استرالیا واریز نماید.
  • فرد متقاضی می‌بایست برنامه کاری پروژه خود را به‌صورت کامل به اداره مهاجرت استرالیا ارائه دهد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج:

امکان اخذ اقامت موقت و دائم استرالیا از طریق ازدواج با اتباع استرالیا فراهم است و درصورتی‌که فرد بتواند صحت رابطه زناشویی و ازدواج خود را ثابت کند، می‌تواند پس از چهار سال اقامت دائم کشور استرالیا را دریافت نماید. تا پیش‌ازاین چهار سال، اقامت موقت استرالیا به فرد متقاضی اعطا می‌شود و درصورتی‌که مشکلی در روابط زناشویی فرد وجود نداشته باشد و رابطه فرد مستحکم باشد، فرد متقاضی می‌تواند اقامت دائمی را نیز دریافت نماید.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی:

باتوجه‌به مضرات و خطراتی مانند خطرات موجود در مسیر، احتمال بالای در خواست پناهندگی، شرایط سخت و وخیم زندگی در کمپ‌های پناهندگان و دیدگاه نامناسب، شرایط سخت زندگی پناهندگان در کشور استرالیا و… که در پی اخذ اقامت از طریق پناهندگی برای فرد به وجود می‌آید، پیشنهاد می‌شود تا از مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی صرف‌نظر کنید و شانس خود برای اخذ اقامت این کشور را از طریق روش‌های دیگری که در بخش‌های قبلی به آنها اشاره کردیم، امتحان نمایید.

جمع‌بندی

در این مطلب از وب‌سایت دریافتیم که فرصت مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل، فرصت‌های شغلی، سرمایه‌گذاری و… توسط دولت استرالیا فراهم شده است و شما عزیزان می‌توانید با مطالعه شرایط مهاجرت به استرالیا و تطبیق شرایط خود با موارد ذکرشده، امکان مهاجرت به این کشور را برای خود و خانواده‌تان فراهم نمایید و از فرصت زندگی در کشوری در حال پیشرفت نهایت بهره را ببرید. در پایان امید است که این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Alert: Content is protected !!