خوش آمدید، ممنون بابت انتخاب درستتون ...
0

ویزای استرالیا

فهرست مطالب

ویزای استرالیا؛ انواع روش های مهاجرت  به استرالیا

کشور استرالیا به دلیل داشتن موقعیت‌های کاری زیاد، شرایط تحصیلی مناسب، اقتصاد قوی، فرهنگ متنوع و استانداردهای بالای زندگی، همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی مهاجران در نظر گرفته می‌شود. استرالیا دارای بی‌نهایت فرصت شغلی و درآمدهای مناسب است، به همین دلیل بسیاری از مهاجران این کشور را برای کار، زندگی و تحصیل انتخاب می‌کنند. انواع ویزای استرالیا بسیار متفاوت و گسترده است؛ در این مقاله ما قصد داریم به معرفی انواع ویزای استرالیا و شرایط اخذ آن‌ها بپردازیم؛ با ما همراه باشید.

آموزش های ویزای کانادا

معرفی انواع ویزای استرالیا

به‌طورکلی ویزاهای استرالیا به انواع ویزای اقامت دائم و اقامت موقت تقسیم‌بندی می‌شوند. در یک دسته‌بندی جزئی‌تر، انواع ویزای استرالیا را براساس هدف مهاجرت به ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای توریستی، ویزای سرمایه‌گذاری و… تقسیم بندی می‌کنیم. اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، ابتدا باید شرایط هر یک از ویزاهای این کشور را مطالعه کنید و با تصمیم گیری درست برای اخذ ویزای استرالیا اقدام کنید.

 

انواع ویزای کاری استرالیا

از آنجا که کشور استرالیا دارای اقتصاد پویا و موقعیت‌های شغلی بسیار زیادی است، دولت این کشور با ارائه ویزاهای کاری متعدد درصدد جذب افراد متخصص و ماهر است. انواع ویزای کار استرالیا به صورت ویزای موقت و ویزای دائم ارائه می‌شود. انواع ویزای کار موقت استرالیا به شرح زیر است:

 

ویزای کار موقت برای افراد متخصص (سابکلاس۴۰۰)

ویزای ۴۰۰ استرالیا یکی از ویزاهای کاری کوتاه مدت استرالیا محسوب می‌شود که افراد واجد شرایط با دریافت دعوت‌نامه از سوی کارفرمایان استرالیایی می‌توانند به مدت ۳ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. متقاضی ویزا باید نشان دهد که مهارت‌ها، دانش یا تجربه بسیار تخصصی دارد که به طور معمول در بازار کار استرالیا یافت نمی‌شود و از این طریق می‌تواند به کسب و کار استرالیایی در انجام پروژه یا قرارداد کمک کند. ویزای ۴۰۰ استرالیا برای کار غیر مستمر مناسب است؛ این بدان معنی است که کار احتمالاً در یک دوره مداوم شش ماهه یا کمتر تکمیل می‌شود. از جمله سایر الزامات اخذ این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اثبات تمکن مالی با ارائه گزارش گردش حساب
  • ارائه الزامات مربوط به سلامت
  • ارائه دعوت‌نامه کاری یا Job Offer

لازم به ذکر است، متقاضی ویزای ۴۰۰ استرالیا، در زمان صدور درخواست ویزا نباید در این کشور حضور داشته باشد.

 

ویزای اقامت موقت برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خاص (سابکلاس ۴۷۶)

فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خاص از سایر کشورها می‌توانند برای ویزای ۴۷۶ استرالیا درخواست دهند. به عنوان مثال، فارغ التحصیلان دانشگاه‌های امیرکیبر تهران، شهید بهشتی تهران و… می‌توانند این نوع ویزای استرالیا درخواست بدهند. متقاضیان این نوع ویزا می‌توانند ۱۸ ماه در این کشور در حرفه مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند. امکان مهاجرت به همراه خانواده با استفاده از ویزای ۴۷۶ استرالیا وجود دارد، همچنین متقاضیان این ویزا می‌توانند در طول دوران اقامت در استرالیا برای ویزای اقامت دائم این کشور نیز درخواست بدهند.

 

ویزای مهارتی اقامت موقت استرالیا یا TSS  (سابکلاس ۴۸۲)

این ویزا به ویزای کمبود مهارت استرالیا نیز معروف است. کارفرمایان استرالیایی برای رفع کمبود نیروی متخصص در زمینه‌های کاری مختلف، نسبت به جذب کارگر ماهر از خارج از کشور اقدام می‌کنند. از جمله شرایط اخذ این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سن متقاضی ویزا باید کمتر از ۴۵ سال باشد.
  • دارنده این ویزا فقط می‌تواند برای کارفرمایی کار کند که از آن‌ها حمایت مالی می‌کند، به این معنی که دارنده ویزا ۴۸۲ نمی‌تواند پس از ورود به استرالیا کارفرمایان را تغییر دهد.
  • متقاضی باید از مهارت‌های لازم در زمینه شغلی مورد نظر برخوردار باشد.

ویزای اقامت موقت برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا (سابکلاس ۴۸۵)

دانشجویان بین المللی که از دانشگاه‌های استرالیا فارغ التحصیل می‌شوند، می‌توانند ویزای ۴۸۵ استرالیا را دریافت کنند. متقاضیان این ویزا می‌توانند با اثبات مهارت‌های خود در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی نسبت به اخذ این ویزای استرالیا اقدام کنند. با اخذ این ویزا امکان اقامت به مدت ۱۸ ماه در استرالیا وجود دارد. ارائه مدرک زبان (نمره حداقل ۶ در آزمون آیلتس) وعدم سوء پیشینه برای اخذ ویزای ۴۸۵ استرالیا ضروری است.

 

ویزای تخصص کاری با اسپانسرشیپ فامیلی (سابکلاس ۴۹۱)

این ویزا در سال ۲۰۱۹ با هدف گسترش جذب مهاجر به استان‌های کم جمعیت استرالیا، جایگزین ویزای ۴۹۸ شده است. درواقع این نوع ویزا یکی از انواع ویزاهای اسکیل ورکر استرالیا است که متقاضیان این نوع ویزا می‌توانند به مدت ۵ سال در ایالت‌های کم جمعیت استرالیا مشغول به کار شوند. افرادی که موفق به اخذ سایر ویزاهای کاری نشده‌اند، با داشتن اسپانسرشیپ فامیلی در یکی از ایالت‌های استرالیا می‌توانند برای اخذ ویزای ۴۹۱ استرالیا اقدام کنند.

 

ویزای کارفرمای حامی نیروی متخصص منطقه‌ای (سابکلاس ۴۹۴)

دولت استرالیا برای حمایت از نیروی ماهر کاری غیر استرالیایی، این نوع ویزا را ارائه می‌دهد. متقاضی ویزای ۴۹۴ باید در یکی از شغل‌های موجود در فهرست مشاغل منطقه‌ای دارای مهارت کافی باشد. از جمله شرایط لازم برای پذیرش نیروی کاری مطابق با ویزای ۴۹۴ می‌توان به سابقه کاری مرتبط، سن کمتر از ۴۵ و بیشتر از ۱۸ سال و فراهم کردن الزامات زبان اشاره کرد.

انواع ویزای کار دائم استرالیا

ویزای کار استرالیا محدود به موارد فوق نیست، بلکه برخی از ویزاهای کار این کشور دارای امکان اخذ اقامت دائم استرالیا هستند. انواع ویزای کار دائم استرالیا عبارتند از:

  • ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا (سابکلاس ۱۸۶)
  • ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق کم‌جمعیت (سابکلاس ۱۸۷)
  • ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل (سابکلاس ۱۸۹)
  • ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی (سابکلاس ۱۹۰)

متقاضیان هر یک از این ویزاها، با فراهم کردن الزامات ویزای کار دائم استرالیا می‌توانند اقامت دائم استرالیا را اخذ کنند.

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا از دیگر ویزاهای پرطرفدار این کشور است. ویزای سرمایه‌گذاری دارای انواع مختلفی است. به طور کلی برای سرمایه‌گذاری در استرالیا حدود ۱.۵ تا ۵ میلیون دلار استرالیا هزینه لازم است که این مبلغ با توجه به نوع ویزا تعیین می‌شود. انواع ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا به شرح زیر است:

  • ویزای موقت کارآفرینی و سرمایه‌گذاری تجاری استرالیا (سابکلاس ۱۸۸)
  • ویزای دائم کارآفرینی و سرمایه‌گذاری تجاری استرالیا (سابکلاس ۸۸۸)
  • ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا (سابکلاس ۸۹۱)

ویزای تحصیلی استرالیا

استرالیا دارای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی معتبری است و همچنین کیفیت آموزش در این مراکز بسیار مطلوب است؛ به همین دلیل استرالیا همواره یکی از مقاصد اصلی دانشجویان بین المللی است. دولت استرالیا نیز به منظور جذب دانش آموز و دانشجو از سراسر جهان، انواع مختلفی از ویزای تحصیلی را ارائه می‌دهد. انواع ویزای تحصیلی استرالیا به شرح زیر است.

 

ویزای آموزش شغلی ۴۰۷ استرالیا

این ویزا مختص افرادی است که به‌دنبال یک دوره آموزشی و تخصصی برای افزایش مهارت در یک زمینه خاص هستند. این نوع آموزش‌های شغلی به دانشجویانی که در حال حاضر در یک موسسه آموزشی خارجی ثبت نام کرده‌اند و برای کسب صلاحیت خود ملزم به گذراندن دوره آموزشی عملی، تحقیق یا کارآموزی هستند، این فرصت را می‌دهد تا در یک محیط کار سازمان یافته برای حداکثر شش ماه، آموزش تخصصی بگذرانند.

 

ویزای دانشجویی (سابکلاس ۵۰۰)

متقاضیان تحصیل در استرالیا می‌توانند با اخذ ویزای ۵۰۰ استرالیا علاوه بر تحصیل، از مزایا کار در حین تحصیل نیز بهره‌مند شوند. همچنین امکان زندگی با اعضای خانواده در استرالیا برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. مدت زمان این ویزا با توجه به مقطع تحصیلی مورد نظر متفاوت است اما به طور معمول، ویزای تحصیل ۵ سال یا بیشتر اعتبار دارد.

 

ویزای دانش‌آموزی (سابکلاس ۵۹۰)

این ویزا یکی از انواع ویزاهای موقت استرالیا است و معمولا همراه با ویزای سابکلاس ۵۰۰ به همراه دانش آموز ارائه می‌شود. دانش آموزان یا دانشجویان زیر ۱۸ سال برای تحصیل در استرالیا باید یک نفر از اعضای خانواده به عنوان سرپرست به عنوان همراه داشته باشند.

ویزای توریستی استرالیا

متقاضیان ویزای توریستی معمولا با هدف گردش در استرالیا، اهداف تجاری، دیدار با اقوام ساکن این کشور و… این نوع ویزا را دریافت می‌کنند. کشور استرالیا نیز دارای مناطق گردشگری بسیار زیادی است، به همین دلیل بسیاری از گردشگران نیز با هدف بازدید و تفریح به این کشور سفر می‌کنند. شما می‌توانید با در نظر گرفتن شرایط هر یک از ویزاهای توریستی استرالیا، نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام کنید.

  • ویزای تعطیلات (سابکلاس ۴۱۷)
  • ویزای کار و تعطیلات (سابکلاس ۴۶۲)
  • ویزای توریستی (سابکلاس ۶۰۰)
  • ویزای مسافرتی الکترونیکی (سابکلاس ۶۰۱)
  • ویزای دیداری الکترونیکی (سابکلاس ۶۵۱)
  • ویزای ترانزیت (سابکلاس ۷۷۱)
آموزش های ویزای کانادا

سایر ویزاهای استرالیا

سایر ویزاهای استرالیا مربوط به ویزای ازدواج، ویزای فرزند و ویزای والدین است. هر یک از این ویزاها نیز دارای انواع مختلفی هستند. سایر ویزاهای استرالیا عبارتند از:

  • ویزای فرزندان بیولوژیکی (سابکلاس ۱۰۱)
  • ویزای فرزندخوانده‌ها (سابکلاس ۱۰۲)
  • ویزای اقامت دائم والدین (سابکلاس‌های ۱۴۳ و ۱۰۳)
  • ویزای اقامت موقت والدین (سابکلاس ۱۷۳)
  • ویزای اقامت موقت نامزد در استرالیا (سابکلاس ۳۰۰)
  • ویزای اقامت موقت همسر (ویزای ۸۲۰ و ۳۰۹ استرالیا)
  • ویزای اقامت دائم همسر (ویزا‌های ۱۰۰ و ۸۰۱ استرالیا)

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی انواع ویزای استرالیا از جمله ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و… پرداختیم. همان‌طور که گفتیم، برای ورود به کشور استرالیا تحت هر شرایطی اخذ ویزای استرالیا ضروری است. بنابراین با مشخص کردن هدف سفر خود می‌توانید یکی از انواع ویزاهای استرالیا را دریافت کنید. برای تسریع در فرآیند اخذ ویزای استرالیا می‌توانید از وکیل مهاجرتی یا کارشناس با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *