فهرست مطالب
مهاجرت به آمریکا
همه ما میدانیم که کشور آمریکا، بهعنوان یکی از ابرقدرتهای اقتصادی و سیاسی در سراسر جهان، سرزمین فرصتها برای مهاجران است و افراد بسیاری برای استفاده از فرصتهای شرایط کاری، اقتصادی و… و ساختن زندگی دلخواه خود علاقهمندند تا به این کشور مهاجرت کنند. کشور آمریکا که با جمعیت 325 میلیوننفری و با مساحتی نزدیک به 9 میلیون کیلومترمربع، یکی از بزرگترین و پرجمعیتترین کشورهای دنیاست و با استفاده از ظرفیت طبیعی، منابع انسانی، سرمایهگذاریهای کلان و… موفق شده است تا سیستم اقتصادی قدرتمند و شرایط اجتماعی آزاد را ایجاد کرده کند و رضایت شهروندان خود را دریافت نماید و افراد سایر کشورها را به مهاجرت به این کشور ترغیب نماید. در این مطلب از وبسایت قصد داریم تا به بررسی شرایط مهاجرت به آمریکا بپردازیم و شرایط اخذ اقامت آمریکا را مورد بررسی قرار دهیم؛ بنابراین، اگر شما نیز علاقهمندید تا در این مورد اطلاعاتی را به دست آورید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
انواع راههای مهاجرت به آمریکا
برای مهاجرت به آمریکا راههای مختلفی وجود دارد و شما میتوانید بر اساس شرایط خود در مورد روش مهاجرت به آمریکا تصمیمگیری کنید و شرایط خود را با شیوه مدنظر اخذ اقامت به آمریکا تطبیق دهید.
مهاجرت به آمریکا از طریق کار:
باتوجهبه اینکه کشور آمریکا دارای یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است و از قطبهای تولیدکننده محصولات و ارائه خدمات است، مهاجرت به آمریکا از طریق کار، یکی از شیوههای محبوب مهاجرت به این کشور است. اگر قصد اخذ اقامت آمریکا از طریق کار را دارید، باید بدانید که ویزاهای مختلفی برای کار در این کشور وجود دارد و شما میبایست بر اساس نوع کار و زمانی که برای اقامت در این کشور در نظر دارید، درخواست ویزای خود را ثبت نمایید.
ویزای دائم کاری آمریکا
از جمله ویزاهای کاری دائم آمریکا میتوان به ویزاهای EB1، EB2، EB3، EB4 و EB5 اشاره کرد.
- ویزای کار EB1: ویزای کار EB1 مختص به نیروهای کار و افراد سرشناس است که دارای استعداد فوقالعادهای هستند. شرط دریافت این نوع ویزای کاری برای مهاجرت به آمریکا برخورداری از توانایی ویژه و سابقههای فنی، هنری، علمی، ورزشی و… فوقالعاده است؛ البته کارفرمایی که قصد جذب چنین نیروی داشته باشد، میبایست از وزارت کار آمریکا تأییدیه جذب نیرو را دریافت نماید.
- ویزای کار EB2: این نوع ویزای کار برای مهاجرت به آمریکا در واقع برای سرمایهگذاری و ایجاد کسبوکار در این کشور است و شرایط آن به شکلی است که شما میتوانید در دو سال اولی که فرصت به شما داده میشود، پروژه خود را به موفقیت برسانید. در صورت اثبات موفقیت، ویزای کاری شما به مدت دو سال دیگر تمدید میشود و در صورتی که در این سالها نیز مشکلی در کار شما ایجاد نشود، در نهایت شما قادر خواهید بود تا اقامت دائم آمریکا و در ادامه کارت سبز آمریکا را دریافت نمایید.
- ویزای کار EB3: این ویزا در واقع تنها به داشتن فرصت شغلی در آمریکا بستگی دارد و شما میتوانید با دریافت این نوع ویزا و مهاجرت به آمریکا از این طریق موفق به اخذ ویزای دائمی و گرین کارت آمریکا شوید. شما برای اخذ این ویزا نیازی به تحصیلات دانشگاهی سطح بالا، مدرک زبان عالی، سرمایهگذاری و… نخواهید داشت و تنها از طریق بهرهمندی از درخواست شغلی میتوانید مهاجرت به آمریکا را انجام دهید.
- ویزای کاری EB4: این نوع ویزا برای مهاجرت به آمریکا، مختص به افرادی است که دارای موقعیتها و مشاغل خاص و عمدتاً سیاسی هستند؛ از این رو، به بررسی این نوع ویزای کاری نمیپردازیم.
- ویزای کاری EB5: این ویزای کاری برای مهاجرت به آمریکا نیز در واقع ویزای سرمایهگذاری است و شما برای اخذ این نوع ویزا و در نهایت دریافت گرین کارت آمریکا در طی سالیان آینده، میبایست سرمایهای 500 هزاردلاری یا یکمیلیوندلاری را در این کشور به کار بگیرید.
ویزای موقت کاری آمریکا
از جمله ویزاهای موقت برای مهاجرت کاری به آمریکا میتوان به ویزای E-1 (فعالیتهای تجاری)، E-2 (ویزای سرمایهگذاری)، E-3 (ویزای مختص شهروندان استرالیا)، H-1B (پیشنهاد شغلی با مدتزمان محدود)، H-1C ( مختص پرستاران و نهایتاً سهساله) و… اشاره کرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای کاری دائم و موقت آمریکا میتوانید با شمارههای موجود بر روی وبسایت تماس حاصل فرمایید.
مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل:
آمریکا از نظر آموزشی و دانشگاهی نیز در سطح بسیار بالایی قرار دارد و دانشگاههای معتبر متعددی مانند دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد، مؤسسه فناوری ماساچوست و… در این کشور قرار دارند و بسیاری از دانشجویان و دانشآموزان رویای در تحصیل در این دانشگاهها را در سر میپرورانند! البته پیش از مطالعه شرایط و انجام اقدامات برای مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل میبایست در مورد تأمین هزینه مهاجرت به آمریکا نیز تصمیمگیری کنید و تمهیدات لازم را بیندیشید؛ زیرا شما برای تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی هزینه در حدود 20 هزار دلار سالانه، برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز باید هزینهای در حدود سالانه 22 هزار دلار در سال هزینه پرداخت کنید. انواع ویزای تحصیلی آمریکا به شرح زیر است: ویزای تحصیلی F1 ( برای ورود به کالج یا دانشگاه)، B1 ( مختص شرکت در دورههای کوتاهمدت)، M1 (برای تحصیل در رشتههای فنی) و J1 (برای شرکت در دوره فرصت مطالعاتی).
مهمترین شرط تحصیل در کشور آمریکا، تسلط به زبان انگلیسی است؛ زیرا آموزش در این کشور به زبان انگلیسی انجام میشود و شما میبایست از مدرک آیلتس با نمره حداقلی 6.5 برخوردار باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل، میتوانید با شمارههای تماس حاصل فرمایید و از مشاورههای کارشناسان مهاجرتی بهرهمند شوید.
مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایهگذاری:
برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایهگذاری دو ویزای EB-5 و EB-2 قابل اخذ است و در بخش مهاجرت به آمریکا از طریق کار به این دو ویزا پرداختیم.
مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری:
باتوجهبه اینکه در روش مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری، نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی، مدرک دانشگاهی، سرمایهگذاری و… نیست، این روش در میان متقاضیان مهاجرت به آمریکا بسیار محبوب است. البته باید اشاره کنیم که پس از برندهشدن در قرعهکشی لاتاری شما میبایست مدرک تحصیلی دوازدهساله خود را ارائه نمایید. هدف از برگزاری این نوع قرعهکشی و جذب مهاجر، حفظ تنوع نژادی است و معمولا این دسته از مهاجران از کشورهایی جذب میشوند که کمترین میزان مهاجر در آمریکا را دارند. شما میتوانید با تماس از اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه شرکت در لاتاری و مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری مطلع شوید.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج:
یکی از راههای مهاجرت به آمریکا و اخذ گرین کارت امریکا، ازدواج با کسانی است که تبعیت این کشور را دارند. ویزایی که برای همسران شهروندان آمریکایی در نظر گرفته شده، ویزای K نام دارد. این ویزای برای حفظ روابط آمریکاییها و جلوگیری از ایجاد دوری میان همسران در نظر گرفته شده است؛ البته باید توجه داشته باشید که در صورتی که درخواست شما بهصورت اصولی ثبت نشود، امکان رد شدن آن وجود خواهد داشت؛ بنابراین، پیشنهاد میشود تا را بهعنوان وکیل مهاجرت به آمریکا برای خود انتخاب نمایید. پروسه اخذ ویزای ازدواج و مهاجرت به آمریکا از این طریق پروسه زمانبری است و چیزی در حدود 12 الی 18 ماه طول خواهد کشید و شما میبایست برای اخذ این ویزا مراحلی مانند پرکردن درخواست مربوطه، تاییده از تبعه آمریکا و ارسال به سفارت، ارائه مدارک و فراهمکردن شرایط، تعیین وقت ملاقات و اخذ ویزا را طی نمایید.
مهاجرت به آمریکا از طریق تولد:
کشور آمریکا در مورد تولد فرزندان از قانون خاک پیروی میکند و اگر کودکی در خاک این کشور متولد شود، میتواند تابعیت این کشور دریافت نماید و شهروند آمریکا شود. در این پروسه اهمیتی ندارد که والدین این فرزند اهل چه کشوری هستند و فرزند به شهروند آمریکا تبدیل خواهد شد. مهاجرت به آمریکا از طریق تولد، یکی از مهمترین راههای مهاجرت به این کشور است و شما میتوانید از طریق یک وکیل مهاجرت به آمریکا، شرایط سفر به این کشور و تولد فرزند خود در خاک این کشور را بررسی نمایید و اقدامات لازم را انجام دهید.
آیا امکان مهاجرت به آمریکا از طریق خرید خانه وجود دارد؟
در برخی از کشورهای اروپایی، قوانینی وجود دارد که متقاضیان مهاجرت میتوانند با خرید ملک به این کشورها مهاجرت کنند؛ اما باید بدانید که این شیوه مهاجرتی در مورد کشور آمریکا صدق نمیکند و امکان مهاجرت به آمریکا از طریق خرید خانه یا ملک وجود ندارد!
جمعبندی
در این مطلب از وبسایت به بررسی انواع راههای مهاجرت به آمریکا پرداختیم و دریافتیم که اگر با وکیلی مطمئن و کاربلد برای مهاجرت به آمریکا همکاری کنید، میتوانید با هر شرایطی به آمریکا مهاجرت کنید و از زندگیکردن در سرزمین فرصتها لذت ببرید؛ بنابراین، پیشنهاد میشود تا برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا با شمارههای موجود بر روی وبسایت تماس حاصل فرمایید و از مشاورههای تخصصی کارشناسان مهاجرتی بهرهمند شوید. در پایان امید است که این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و شما عزیزان پاسخ سؤالات خود در مورد مهاجرت به آمریکا را دریافت کرده باشید.