قطعا همهی ما در داخل کشور یک یا چند کارت بانکی داریم که با استفاده از اونا بسیاری از کارهای روزمرهمون رو انجام میدیم. برای خیلی از افرادی که قصد مهاجرت دارن این سوال به وجود میاد که در کشورهای خارجی چطور باید از کارتهای بانکی خارجی استفاده کنن و اصلا انواع کارت های بانکی خارجی به چه صورته. بنابراین در این مطلب میخوایم به معرفی کارت های بانکی خارجی بپردازیم که باید با اونها آشنا باشید.
کارت اعتباری یا کردیت کارت
کردیت کارت بیشتر در جایی کاربرد داره که شما از طرف یک سازمان یا شرکت حقوق دریافت کنید و اون سازمان یا شرکت بهصورت ماهانه مبلغی رو به حساب شما واریز کنه. درواقع صدور کردیت کارت بنا به قرارداد یک شرکت یا سازمان با بانک صادرکنندهست. جالبه بدونید تا زمانی که قرارداد بین شرکت محل کار شما و بانک معتبر باشه و به طور منظم حقوق به کارت شما واریز بشه، شما حتی میتونید بیش از سقف موجودی از کردیت کارتتون برداشت کنید و بعدا پول رو به بانک برگردونید.
کارت نقدی یا دبیت کارت
دبیت کارت مشابه کارتهای عابربانک خودمونه و با استفاده از اون میتونید هم پول نقد دریافت کنید، هم از فروشگاههای اینترنتی محصول بخرید و هم برای خرید به فروشگاهها برید و با دستگاه پوز مبلغ مورد نظرتون رو بپردازید.
از دبیت کارت برخلاف کردیت کارت نمیشه بالاتر از سقف موجودی استفاده کرد و زمانی که موجودی حساب بانکی شما صفر بشه دیگه نمیتونید کار خاصی با دبیت کارتتون انجام بدید. البته مثل کارتهای بانکی داخل ایران درصورت واریز دوبارهی پول به این کارتها دوباره میتونید ازشون استفاده کنید.
کارتهای پیش پرداخت یا Pre – Paid
این کارتها مثل کارتهای هدیهای هستند که توسط بانکهای مختلف در ایران هم صادر میشن. اگه از این کارتها استفاده کنید نمیتونید وجه نقد دریافت کنید یا پول رو از حسابتون خارج یا به اون مبلغی رو واریز کنید.
با این کارتها فقط میشه خرید کرد؛ حالا چه بخواید خرید آنلاین بکنید، چه حضوری به خرید برید.